Днес няма да упрекваме мъжете за тяхната природа. Но ще

...
Днес няма да упрекваме мъжете за тяхната природа. Но ще
Коментари Харесай

Той иска да спи с мен? Ето как да разбереш

Днес няма да укоряваме мъжете за тяхната природа. Но ще обърнем внимание на знаците на тялото, които демонстрират по кое време мъжът желае да спи с дамата. Е, не непременно, тъй като е двустранен развой и без единодушието и желанието от страна на женския пол, това искане ще си остане просто една фикция. Неосъществен влажен сън, който се надяваме да не се трансформира в същински призрачен сън за мъжа.

Половият акт несъмнено не е единствената повода хората да се срещат, само че има огромно значение за мъжете. Ако излизаш с мъж, с който към момента не сте си „ легнали “ дружно, не си мисли, че той не желае това. Може би държи първо да те опознае по-добре, тъй като се опасява от реакцията ти, в случай че намерено ти съобщи, че желае да спи с теб. Не му се сърди, даже и да ти показа това негово неистово предпочитание. Той е мъж преди всичко и е напълно обикновено да бъде притеглен от теб. Но стига толкоз сме говорили. Време е сама да схванеш за неговите мечти.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че той несъмнено желае да вършиме обич.

Винаги държи двата си крайници на разстояние един от различен

Може би ще ти се стори необичайно, само че по този метод той демонстрира своето геройство. Мъжът постоянно желае да покаже своята мощ и неустрашим пред дамата. И когато стои по този начин, той демонстрира убеденост и желае да господства. Ако не ти подхожда сходно държание, този човек не е за теб сигурно. Но никога не реагирай жестоко. Той не го прави, с цел да прояви пренебрежение, в противен случай. Единственото, което желае е да притегли вниманието ти и да те предизвика, с цел да може по-късно да се отправите към спалнята.

Постоянно прави опити да се приближи до теб

Напълно естествена реакция, когато е притеглен от теб. Неговата пристрастеност е по-силна от него самия сега. Той се управлява от страстите си и тъкмо за това прави опити непрекъснато да е покрай теб. Той желае да се усеща, да усеща наличието ти и мириса ти. Забелязала ли си, че до момента в който приказваш той се приближава от ден на ден до теб, с цел да те чуе? Определено не е ням и ти доста добре знаеш това. Опитва се да флиртува с теб. И в случай че ти харесва, няма нищо срамно, нито пък неприятно в това да му отвърнеш.

Докосва те при първа опция

Може би най-сетне се е престрашил и желае да покаже, че е притеглен от теб? Или към този момент до толкоз се изкушава, че не може да се управлява. Първоначално неговите интимни докосвания ще са „ инцидентни “ и „ без да желае “, само че в случай че ти не го отблъснеш, от ден на ден ще зачестяват, до момента в който в един миг не съобщи намерено желанието си да спи с теб. Е, не си и очаквало нещо друго от него, а и не е толкоз мъчно за досещане. От теб зависи – искаш ли да си легнеш с този човек?

Не пропуща да те ревизира

Дали е повече от просто една нощ с теб? Когато излизаш на открито с приятелки, той не стопира да ти праща текстови известия и да разпитва къде си? Или се опасява някой различен да не го изпревари и той да отпадне от играта. Понякога тези мъже, които желаят единствено да спят с дамата, стартират да изпитват усеща към нея. Но това е толкоз рядко събитие, че е по-вероятно просто да не желае някой различен да те е получил преди него. Мъже!

Винаги те оглежда

Толкова, че даже започваш да се чувстваш неловко от неговото наличие. Ето тук е доста значимо да се означи, че има огромно значение по какъв метод те гледа един мъж и по-точно къде е ориентиран погледът му. Ако те оглежда от глава до пети и постоянно се концентрира върху деколтето или цепката на полата ти, отговорът е явен. Той повече от ясно си декларира, че желае да си легне с теб и няма никакви терзания да го покаже.

Предлага ти масаж

Може би си загатнала пред него, че тялото ти те боли или си се схванала, само че от толкоз работа и задължения нямаш време да отидеш на масаж? Той е толкоз привлекателен и другарски надъхан към теб, че незабавно ти предлага да разтрие гърба ти. Дали е просто, тъй като е отзивчив и няма никакви задни мисли? Или се възползва от момента, с цел да те допре и да е по-близо до теб? Масажът подготвя мъжа и жена към фамилиарност, което води до правенето на обич.

Разочарован е, когато го игнорираш

Внимавай, ще засегнеш егото му. Мъжете не обичат да бъдат отхвърляни. Още повече, когато дълго време поставят старания и преследват една жена. Може би забелязваш какъв брой отчаян остава всякога, когато направи опит за флирт, само че ти не му отвръщаш и го игнорираш. Ако не ти е прелестно и не се чувстваш удобно в неговата компания – бъди директна. Това ще спести и на двама ви време. И той ще спре най-сетне с опитите си да те вкара в леглото. Опити, които ги записваме като несполучливи. Е, няма нищо. Може би с теб не му излезе шансът, само че друга сигурно ще го ощастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР