Срещнали сте някого и нещата вървят доста добре. Били сте на

...
Срещнали сте някого и нещата вървят доста добре.
Били сте на
Коментари Харесай

Ето 12 признака, че се насилвате във връзка, която не върви

Срещнали сте някого и нещата вървят сносно.
Били сте на няколко срещи, изпращате си известия всеки ден и всички знаци сочат към това, че може да сте намерили верния за вас. Или пък сте във връзка, която към този момент ви е толкоз комфортна и позната, че не знаете какво ще вършиме, в случай че я напуснете? Но тогава в съзнанието ви се прокрадва това неприятно възприятие – дали в действителност индивидът до вас е верният, или пък си губите времето с идея пердута? Истината е, че шестото ви възприятие в никакъв случай не лъже, просто ви е по-трудно да го приемете в някои случаи.
Всички сме оставали с хора, за които знаем, че не са подобаващи за нас, само че избираме да пренебрегваме вътрешния си глас. Оставаме, тъй като е по-лесно, в сравнение с да сме сами или пък се тормозим, че няма да намерим вярната си половинка. Знаете клишето при разлъка – „ Не съм ти казусът, аз съм “. Е, от време на време казусът не е в нито един от двамата, а просто химията посред ви не работи. Това е нещо, което не всеки път може да предвидите. Трудно е да схванеш, че нещо липсва, когато не можеш да определиш какво е то.
Но защото всеки заслужава неоспорима обич и щастлива, дълготрайна връзка, ви даваме 12 признака, които ви предизвестяват, че е време да напуснете настоящия си сътрудник.

1. Искате връзка, повече в сравнение с желаете индивида
Ако сте търсили дълго време своя сътрудник, чувствате напън да се обвържете или ви е писнало да се чувствате самотни, може да сте по-влюбени в концепцията за връзка, в сравнение с в индивида до вас. За да разберете дали жадувате за обвързване или за колегата си, помислете дали бихте били другари с този човек, или не. Бихте ли желали да сте към него, даже в случай че е единствено платонично? Какво става, в случай че този човек замине за друга страна? Бихте ли желали към момента да се преместите с него, или пък ще предпочетете да останете на същото място? Ако сте единствено с този човек заради комфортни условия или желаете връзка, вероятността е, че сте по-влюбени в това да сте във връзка, в сравнение с в индивида.

2. Снишавате се
Независимо дали има искра, или не, в случай че сте с човек, който ви задушава, кара ви да се чувствате като че ли би трябвало да мерите думите си, или ви не разрешава съответни дейности, това не е същинско партньорство. Дори да има химия, тя е сред вашата цензурирана версия и другия човек. Ако връзката ви зависи от това да вървите на пръсти вечно, с цел да сработят нещата, не си губете времето.

3. Не градите след спор
Когато става въпрос за различия в една връзка, ние израстваме, научавайки се за реакция на смесени послания. Или чакаме буйна любовна спекулация, където искрата се пали от непрекъснати разногласия или имаме вяра в концепцията, че единственият съществува. Той не прави нищо неприятно и затова не е належащо да спорите. Вярвате, че един спор или кавга демонстрира, че не сте съвместими с индивида до вас. Но съвместимостта и триумфът на връзката не зависят от това дали не сте съгласни, а от това по какъв начин се възстановявате от различията. Без значение кой е вашият съвършен сътрудник, той няма да е робот, тъй че не забравяйте, че и двамата ще вършиме неточности, ще дойдат неприятни дни и ще има разногласия. Обърнете внимание на това по какъв начин вашата половинка реагира на тези моменти. Изслушва ли ви, комуникира ли дейно и повтаря ли същите неточности? И двамата държите ли повече на връзката, в сравнение с това да сте прави? Или се борите с връзката, задържате възмущение и чувствате, че всяка свада може да бъде краят на връзката? Ако близостта ви не се възвърне след разногласия, може да налагате връзката.

4. Показвате любовта си повече на обществени места, в сравнение с вкъщи
Всеки човек и всяка връзка са разнообразни. Може би си мислите, че е гадно да публикувате месечни годишнини в Instagram и да се срамувате да се целувате пред приятелите си, или може би желаете светът да знае какъв брой сте щастливи. Няма позор и в двата случая, само че и двамата би трябвало да имате също толкоз персонални прояви на любов, колкото и обществени. Ако искрата е налице, евентуално проявявате обвързаност по случайност на обществено място, а не преднамерено. Разменяте усмивки в стаята, държите се за ръце под масата вкъщи или си казвате какъв брой се обичате преди лягане. Вместо да се целувате непрекъснато пред приятелите си или да демонстрирате любовта си в обществените мрежи, може обществено да хвалите достиженията на другия, да откраднете една-две целувки или обятия, когато мислите, че никой не гледа. Ако вашата обвързаност е по-очевидна на обществено място, в сравнение с вкъщи, връзката ви по-скоро е шоу, а не нещо персонално.

5. Надявате се другият да се промени
Ако се хванете, че мислите по какъв начин този човек би бил съвършен единствено в случай че направи избрани неща, или ще имате страхотни връзки, единствено в случай че си мие чинията след всяко хранене, вие се пробвате да предизвикате искрата. И насилствените връзки в никакъв случай няма да оцелеят. Не е належащо постоянно да имате идентични полезности, вярвания и настройки, само че най-малко би трябвало да разбирате, почитате и оценявате разликите си. Не би трябвало да ги променяте, с цел да ги обичате. Докато сме на тематиката, в случай че смятате, че свързвате неналичието на прелест със странна прическа или неприятен нюх към модата, знайте, че това евентуално няма да се промени, даже в случай че си създадат нова прическа или обновят дрешника си. Физическото привличане е обвързвано с това по какъв начин телата ви се свързват и би трябвало да почувствате магнетично привличане към тях и неоспорима обвързаност, която няма да зависи от променливи фактори.

6. Нямате си доверие
Разбира се, слагането под въпрос на лоялността на колегата постоянно е мотив за терзание за бъдещето на връзката. Ако не му вярвате, несъмнено това не е индивидът за вас. Ако те са персона, с която си коства да бъдете, ще се доверите на мнението им, ще цените техния принос и ще повярвате в това кои са. Имате религия в тяхната почтеност и не поставяте под въпрос честността им. Обаждат се, когато кажат, че ще го създадат, и те карат да се чувстваш в сигурност, когато сте разграничени. Искрата зависи от привличането, да, само че става дума и за връзката ви, когато не сте физически дружно.

7. Трябва да се преструвате, че сте заинтересувани
Вие и вашият сътрудник евентуално имате доста разнообразни ползи. Всъщност би трябвало, тъй като излизането с друга ваша версия би било скучно. Не, може да не се интересувате постоянно от тяхната пристрастеност или занимания, само че би трябвало да желаете да научите повече, тъй като знаете какъв брой е значимо за тях и в действителност желаете да можете да споделяте това, което обичат. От друга страна, не би трябвало да се преструвате, че не обичате да слушате да вземем за пример саундтраковете на Бродуей в колата или да се чувствате по този начин, като че ли в никакъв случай не можете да говорите за най-новите фешън трендове, тъй като знаете, че сътрудникът ви няма да се интересува. Те би трябвало да желаят да обичат всичко, което вие обичате, и да приказват за всичко, което желаете. Ако очите им не блестят, когато говорите за деня си или не желаете да попитате за най-новото им занимание, искрата може да не е там.

8. Представяте си живот с него, само че това не ви вълнува
Това, че можете да си визиите живота дружно, не всеки път значи, че сътрудникът ви наложително е подобаващ за вас. Когато мислите каква би била връзката, да имате дом, да създадете семейство или да остареете с този човек, дали фантазията е по-вълнуваща или в действителност е нещо, което ви се коства прекомерно нормално и по обвързване? Ако искрата е налице, ще очаквате с неспокойствие всяка последваща стъпка и ще се видите щастливи дружно на 80 години. Ако насилвате връзката, няма да се вълнувате от живота с тях или ще се вълнувате повече от огромните събития – женитба, покупка на къща, бебета и т. н. – и няма да можете да си представяте единствено вас двамата дружно след 50 години.

9. Нямате положително другарство
Ако не се смеете, шегувате и не се наслаждавате даже на неромантично време дружно, вашата искра може да е просто заблуда, основана на физическа химия или оригиналност във връзката, само че не и трайна. Не са ли най-хубавите другарства тези, които те вършат малоумен без причина и те карат да се смееш? Ако ще прекараш живота си с някого, по-добре това да е най-хубавото другарство, което в миналото си имал. Партньорът ви би трябвало да извади най-глупавото ви аз, тъй като по този начин знаете, че ще ви кара да се смеете, когато нещата станат сложни, скучни или прекомерно всемирски. Ето това е искра.

10. Чувствате се добре с тях единствено в избрани среди
Може би ви е занимателно да излизате с техните племенници, само че непрекъснато се свивате, когато сътрудникът ви е към фамилията ви, тъй като те не си пасват. Или може би си мислите, че ги обичате по време на сантименталните срещи, само че не можете да понасяте да сте към тях в неделя заран, когато се излежавате вкъщи. Вместо да се разсейвате от моментите, когато се чувствате добре с тях, концентрирайте се върху моментите, когато не се чувствате добре. Любовта е стеснение – това е грижа за нещо, когато не е елементарно да го направиш. Ако възприятията ви към колегата са мощни в някои ситуации, само че липсват в други, искрата е просто заблуда, основана на външни фактори.

11. Не се чувствате сигурни или уважавани
Често бъркаме искрата с доста други страсти. Комфортът, пристрастяването и увлечението са постоянно срещаните усеща, които се разпознават неправилно като обич. Въпреки че любовта може да се почувства пристрастяваща, разликата сред същинската взаимозависимост и сходните на пристрастяването качества на любовта е, че със хубавичко обич (известна още като трайна искра) има и почитание, доверие и ангажираност. Ако просто сте пристрастени към човек (бърза искра), ще се почувствате по-скоро като в блян за реализиране на триумфи непременно. По същия метод разликата сред комфортната обич и любовта поради комфорта е възприятието за сигурност. С комфортна обич ще се чувствате в сигурност и доверие, без значение от всичко. Ако сте във връзка в името на комфорта, ще се чувствате неловко постоянно, когато не сте с колегата си, заради липса на доверие в него или във връзката. Осъзнайте какво е възприятието на любовта и не го бъркайте с нищо друго.

12. Не сте на един и същи стадий
Ние слагаме объркващи дефиниции и истории за това какво в действителност значи „ химия “, само че истината е, че да имаш искра просто значи да си на една и съща страница – в хумора, в интимността, в полезностите и в това, което искаш от връзката. Ако има същинска искра, която ще продължи, когато новостта избледнее, няма да се постанова да се съмнявате дали е там или не, тъй като и двамата просто ще знаете. Сродна душа, единственият или даже просто някого, с който си коства да прекарвате време, в никакъв случай няма да наподобява като нещо натрапено. Дори когато връзката се усеща сложна, тъй като ще бъде по този начин, любовта един към различен в никакъв случай няма да бъде. Така че, в случай че чувствате връзката си по чудноват метод, прекратете я.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР