Днес изтича срокът, в който управата на Община Пловдив може

...
Днес изтича срокът, в който управата на Община Пловдив може
Коментари Харесай

До часове пловдивският панаир може да мине изцяло под контрола на Георги Гергов

Днес изтича срокът, в който управата на Община Пловдив може да апелира решението на Пловдивския областен съд, с което предприемачът Георги Гергов поема цялостния надзор над Изложението.

Гергов завоюва делото за панаира пред Окръжен съд

Към този миг обаче, постъпила тъжба в Апелативен съд няма, заяви " Под тепето ". Няма и реакция от страна на администрацията. Също по този начин не излиза наяве дали има готова такава тъжба и дали тя ще бъде импортирана до края на работния ден.

Ако това не се случи, с бездействието си, на процедура, администрацията ще подари Панаира на Гергов, защото с помощта на решението на Окръжен съд, апорта на акциите на Община Варна ще бъде вписан.

Случайно или не, сега кметът на Пловдив Здравко Димитров отсъства.

Припомняме, че това се случи и при предходния път с обжалването – кметът бе в отпуск и тогава персонално Бойко Борисов го принуди по телефона да предприеме нещо в последния вероятен миг. Разликата през днешния ден е, че тогава към момента водачът на ГЕРБ не бе снел доверието си от кмета на Пловдив. Към днешна дата Борисов надали ще се обади на Димитров да се задейства по проблема, защото вторият към този момент не е член на ГЕРБ.

По информация на " Под тепето " съветниците от „ Демократична България “ още веднъж се намират в Общината и търсят някого, с който да беседват, с цел да получат отговор на въпроса, ще апелира ли Общината решението на Окръжен съд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР