Днес е крайният срок за кандидатстване по програма на Сдружение

...
Днес е крайният срок за кандидатстване по програма на Сдружение
Коментари Харесай

Последен ден за кандидатстване по програма на сдружение Зачатие

Днес е крайният период за кандидатстване по стратегия на Сдружение " Зачатие " за фамилии с репродуктивни проблеми, а на следващия ден ще бъдат изтеглен жребият. Това сподели в " Денят стартира " Стефка Сарафова, ръководител на сдружението, като съобщи още, че за 14 години са помогнали на над 690 двойки и дали над 140 000 лв..

Стефка Сарафова, ръководител на съдружие " Зачатие ",: Всяка година се опитваме да сбъднем желанието на тези двойки освен по Коледа. Това става по всевъзможен метод - с информация, с парични дарения, каквато е акцията сега. Всички събрани средства, които получаваме на уеб страницата от реклама и други дарения от наши благодетели, раздаваме в края на годината под формата на парични ваучери. За тези година не си бяхме създали лична статистика. За 14 години сме помогнали над 690 двойки и сме събрали и дали на хората над 140 хиляди лв.. Не би трябвало да забравяме и клиниките,които подаряват безвъзмездни процедури, проучвания. Имали сме дарения под форма на психическа помощ. Искрено се надявам и тази година всеки, който не е схванал, към момента има късмет да помогне.
Стефка Сарафова добави, че към 145 000 двойки имат този проблем в света.

Сдружението подкрепя и на хората,които не дават отговор на Държавен фонд " Ин витро " и към този момент нямат късмет да бъдат подкрепени от страната. Критериите обгръщат хора до 43 години и над с привършен яйчников запас. По фонда не се финансират тези двойки.

Подробности могат да открият на уеб страницата на сдружението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР