Днес бившата медицинска сестра Делия Балмър е на 67 години.

...
Днес бившата медицинска сестра Делия Балмър е на 67 години.
Коментари Харесай

Смразяващата изповед на жена, живяла три години със сериен убиец, когато накрая разбира кой е, той...

Днес някогашната здравна сестра Делия Балмър е на 67 години. Тя е претърпяла нещо ужасяващо, от което надали ще може да се възвърне. Любимият й мъж Джон Суини от Ливърпул се оказал сериен палач.

След като намира под леглото му комплект за очистване на трупове, той я атакува брутално със брадва. Делия съумява да се избави, само че признава, че от вътрешната страна се усеща изцяло мъртва.

Без да знае, тя се влюбва в садистичния палач Суини във времето, когато той е умъртвил и разрязал първата си жертва, а останките й хвърлил в каналите на Ротердам. Три години по-късно тя схваща с кого е живяла, откакто намира увити в зелен плат уредите му за разчленяване на телата със следи от кръв по тях.

В зеленото платно били увити още гумени ръкавици, хирургични ръкавици, голям найлонов чувал, въжета и пила.

" Разбрах, че това е квалифицирано за мен, когато той ме атакува, върза ме и изнасили няколко пъти ", споделя Балмър пред Daily Mirroru.
След това той признава на приятелката си, че е умъртвил всички дами, с които е имал връзка преди нея. " Убих ги, всички ги убих. След това бях с телата им три
дни. Не желаех да ме откри полицията ", разказал килърът, който правил жестоките закононарушения из цяла Европа.
Като приключил с признанията, той минал към мъченията си. Започнал да боде Делия с нож и да я удря с секира. Така й пробол белите дробове, счупил двете й ръце, предизвикал голяма рана на главата и пробол гърдите и бедрата й. Накрая отразял и дребния й пръст.

" Усещах свирепа болежка. Видях по какъв начин отлита парчето отсечен пръст и си споделих - ето това е, просто не мога да понеса повече, не желая да живее ", спомня си Делия.

" Всъщност май в този миг умрях, въпреки, че физически съумях да се спася, вътре в себе си към този момент не усещам нищо ", признава тя.
Делия съумява да се избави, откакто жестокият й другар я оставя в несвяст и излиза от къщата им. Със сетни сили тя вика полиция. Докато е в болничното заведение, схваща, че Суини е избягал, само че по-късно е арестуван и упрекнат в две убийства, въпреки и полицията да подозира, че те са доста повече.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР