Днес Apple представи третата бета версия на предстоящата версия на

...
Днес Apple представи третата бета версия на предстоящата версия на
Коментари Харесай

Всичко ново в iOS 17 Beta 3

Днес Apple показа третата бета версия на идната версия на iOS 17 на разработчиците за задачите на тестването и както при всички бета версии, в актуализацията има дребни усъвършенствания и настройки на разнообразни функционалности и детайли на интерфейса.

Изтрити фотоси

В албума „ Наскоро изтрити “, Apple е направила промени в интерфейса. Вместо обособени бутони „ Изтрий “ и „ Възстанови “, в този момент в долната част на екрана има дребна иконка, съдържаща меню, която може да се допре, с цел да се изведат вариантите за възобновяване и заличаване.

Когато не са определени изображения, вариантите включват „ Изтриване на всички “ и „ Възстановяване на всички “, само че когато са определени изображения, има опция за възобновяване или заличаване на съответни изображения. Когато работите с Live Photos (живи снимки), в случай че изберете една или повече фотоси и докоснете иконата за ръководство, има нова алтернатива „ Запазване като видео “.

Психично благоденствие

Apple е направила дребни промени в дизайна на раздела „ Психично благоденствие “ в приложението „ Здраве “, като му е придала по-оптимизиран тип и цветова скица. Цветовете за другите страсти са изменени, а бутоните и фонът към този момент подхождат на избора на въодушевление.

Има и алтернатива за включване на напомняния за вписване на настроенията по график. Времената включват средата на деня и края на деня, като е разполагаем персонализиран график.

Повече информация за песните в Apple Music

В приложението Apple Music към този момент има опция да видите заемите на песните, като докоснете иконата с три точки до песента. Кредитите демонстрират всички реализатори, създатели на композиции и тези, които са взели участие в продуцирането и проектирането на песента.

В този раздел е поместена и опцията за проявление на цялостния текст на песента, която е отстранена от общоприетото падащо меню, както и информация за наличното качество на звука, да вземем за пример Lossless или Dolby Atmos.

Дом

В приложението Дом (Home) е прибавен нов изскачащ прозорец, който осведоми потребителите за най-новите актуализации. За умни лампи, които поддържат разнообразни цветове и нюанси, в долната част на екрана към този момент са показани авансово заложени настройки за бърза промяна на цветовете. Тези настройки са налични и в Центъра за ръководство при взаимоотношение с съответен светлинен източник.

В допълнение към това, приложението към този момент поддържа история на дейностите за последния месец, която може да се задейства или деактивира по избор. Тази история на интензивността демонстрира събития, свързани с интелигентни ключалки, гаражни порти и системи за домашна сигурност.

Важно е да се означи, че iOS 17 Beta 3 сега е налична единствено за разработчици. Apple обаче даде обещание да пусне обществена бета версия през този месец. Тази актуализация е значима стъпка в развиването на операционната система на Apple и чакаме с неспокойствие бъдещите нововъведения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР