Днес, 5 април 2023 г., Районна прокуратура-Пловдив се самосезира по

...
Днес, 5 април 2023 г., Районна прокуратура-Пловдив се самосезира по
Коментари Харесай

Прокуратурата подхвана Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката

Днес, 5 април 2023 година, Районна прокуратура-Пловдив се самосезира по оповестения в медиите видеоклип, който демонстрира по какъв начин Емили Тротинетката подмята чаша на пода и кара момче, което на кучешки мотив, да я донесе с уста. Впоследствие и Чеченеца повтаря същото деяние. Въпросното видео е споделено в YouTube канала на Тошо Куката.

Районната прокуратура-Пловдив е образувала досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момчето със специфични просветителни потребности, което влиза в ролята на куче.

Според излъчения материал това се е случило на обществено място в търговски обект в гр. Пловдив, а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието.

Припомняме, че Елизабет, приятелката на Тихомир от " Фермата ", за която има данни, че е снимала скандалното видео, показа в обществените мрежи, че момчето единствено е изявило предпочитание да взе участие в клипа с Чеченеца, Куката и Емили.

Срокът за привършване на следствието е двумесечен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР