Джулия Робъртс и Никол Кидман са едни от най-талантливите и

...
Джулия Робъртс и Никол Кидман са едни от най-талантливите и
Коментари Харесай

„Наистина исках тази роля“: има ли съперничество между Джулия Робъртс и Никол Кидман

Джулия Робъртс и Никол Кидман са едни от най-талантливите и обичани актриси от своето потомство . И двете са носителки на премия Оскар, както и на няколко Златни глобуса. Разликата във възрастта им е единствено една година – Джулия е на 55, до момента в който Никол е 56-годишна.

Когато две дами са толкоз обожавани и авторитетни в света на киното, хората няма по какъв начин да не се запитаме дали другарството е допустимо или съперничеството в шоубизнеса е основало напрежение посред им.

В попаднахме на кино лентата, който събра Джулия Робъртс и Никол Кидман на екрана. Това е смразяващият кръвта трилър „ Тайната е в техните очи “, римейк на едноименния аржентински филм от 2009 година

В основата на сюжета стои една огромна покруса – убийството на дъщерята на сътрудник от ФБР, а Джулия и Никол показват за следващ път, че геният им е неограничен. Но какво се е случвало на снимачната площадка и дали двете колежки са се сближили, или посред им е имало напрежение?

„ Те са сърдечни една към друга – имат прекалено много общи другари, с цел да не бъдат такива. Но не се заблуждавайте, не може да се каже, че се обичат “, твърди източник, непосредствен до актрисите. „ Те са на една и съща възраст и са се борели за едни и същи функции, които бързо изчезват. “

Изглежда, че тези две холивудски суперзвезди се състезават за едни и същи кино функции още от 90-те години.

 джулия робъртс никол кидман Getty

Преди три години Никол призна, че доста ѝ се желало да взе участие дружно с Хю Грант в сантименталната комедия от 1999 година „ Нотинг Хил “, само че ролята отива при Джулия Робъртс.

„ Наистина желаех тази роля, само че не бях задоволително известна, нито задоволително надарена “, признава непретенциозно Кидман пред списание Marie Claire, когато през 2020 година си партнира с Хю Грант в сериала „ Отмяната “.

 джулия робъртс никол кидман Getty

В края на 80-те продуцентите на  екшъна „ Дни на тътнеж “ , който излиза 1990 година, първоначално обмислят  Джулия за женската роля. В последна сметка обаче се стопират на Никол Кидман . Този ангажимент се оказва съдбоносен за австралийката, тъй като на снимачната площадка тя се среща с бъдещия си брачен партньор Том Круз.

През 2003 година, към този момент надалеч по-популярна след брака си с Круз, Никол е предпочетена за основната роля в „ Студена планина “ пред Джулия Робъртс. Друг план, към който се счита, че Джулия е проявявала интерес, само че в последна сметка Никол получава ролята, е уестърнът „ Измамените “.

„ Джулия постоянно е завиждала на награждаваните функции на Никол, до момента в който Никол – на големите касови доходи на Джулия “, настояват източници в медиите, само че на инат на слуховете двете звезди не пестят комплиментите си една към друга в изявленията.

 джулия робъртс никол кидман Getty

Джулия и Никол най-сетне се снимат дружно през 2015 година по трилъра „ Тайната е в техните очи “, който можете да гледате на платформата на EON.

Впоследствие Джулия разкрива пред списание какво е било да работи с Никол.

 джулия робъртс никол кидман Getty

„ Ще стартира с това, че в действителност мисля, че тя е съвършена , тъй че всичко, което споделям, е замъглено от високото мнение, което имам за Никол Кидман! “, безапелационна е Джулия.

„ Познавам Никол незадълбочено от доста дълго време и не мога да допускам, че лиши толкоз доста години, с цел да се съберем, а [по време на снимките] по този начин и не прекарахме доста време дружно “, признава още Джулия, като си спомня, че по-често са били дружно в гримьорната, в сравнение с снимачната площадка.

 джулия робъртс никол кидман Getty

„ Тя е толкоз надарена и зашеметяваща и всички тези неща в действителност бледнеят спрямо нейната човещина и топлина “, изяснява още звездата от „ Хубава жена “.

И въпреки всичко се твърди, че зад кулисите атмосферата сред двете звезди не е била толкоз другарска.

„ Двете просто не се разбираха. Имаше нещо като предпочитание за реванш посред им. “ – това настояват източници, работили по „ Тайната е в техните очи “, само че въпреки всичко остава въпросът дали изказванията им не са резултат от търсенето на драма от страна на медиите (дори там, където няма такава).

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от, на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР