Джон Траволта? Това е един от по-добрите ми портрети! Така

...
Джон Траволта? Това е един от по-добрите ми портрети! Така
Коментари Харесай

Жената на Кирил Петков не му дава да се преместят в резиденция „Бояна”

Джон Траволта? Това е един от по-добрите ми портрети! Така министър председателят Кирил Петков разяснява за пръв път сравненията на почитатели или пък на критици сред него и звездата от „ Брилянтин ”. Спряган за двойник на артиста Джон Траволта, министър-председателят не се свени да го уточни като по-добра своя версия с трапчинка и усмивка пред симпатизантите в обществените мрежи, писа „ Уикенд ”.

Петков даже е поставил фотография на младия Траволта от времената на „ Треска в събота вечер ” над партийното лого на „ Продължаваме промяната ” и самичък счита, че приликата им носи повече изгоди за младата групировка, в сравнение с негативи. За разлика от електората, който съпоставя облика ту с похвали, че оригиналът „ Петков ” е надалеч по-готин, ту с иронични мнения от рода на „ когато си поръчаш Джон Траволта от „ Алиекспрес ”, то брачната половинка на премиера Линда има изрично мнение по въпроса. Тя напряко ненавижда сравнението. „ Имаш надалеч по-хубави фотоси ”, троснато разяснява под изтупаната фотография на Траволта и коментара на половинката си русата канадка.

Мадам Петкова не желае и да чуе брачният партньор й да бъде сравняван даже за хубаво с Траволта от младежките му години, защото самата тя не харесвала така и така придобилата известност на половинката си отвън политиката. Единствената обич в сърцето на премиера се дразнела и от ласкателните мнения и сърчица, писани от почитателките на Петков поради младежкия му облик и солидната банкова сметка, а не поради отдадеността към „ Продължаваме промяната ”.

Заради Линда, Кирил Петков лимитирал съществено контактите си със симпатизантки. Пак поради брачната половинка, двойката с две от децата няма да се придвижват в резиденция „ Бояна ”, научи още „ Уикенд ”. Половинката на премиера, която върти сполучлива сладкарница за здравословни и безглутенови вкусотии, предпочитала фамилията да продължи да живее в центъра на столицата, защото по този начин по-лесно стига до работното си място. Въпреки слуховете, че семейството ще се придвижи в злощастната спалня на експремиера Бойко Борисов, семейство Петкови ще си остане в жилището на ул. „ Иван Шишман ” 18. Самата мисъл Линда да прочете заглавия от рода на „ Траволта легна в леглото на Бойко ” докарвали задоволително нерви на русата хубавица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР