Джилиан Лудвиг, 18-годишен първокурсник в университета Белмонт в Нешвил, тичаше

...
Джилиан Лудвиг, 18-годишен първокурсник в университета Белмонт в Нешвил, тичаше
Коментари Харесай

Родители от Ню Джърси на студент от Тенеси, убит от заблуден куршум, казват, че законите „защитават“ повторните престъпници

Джилиан Лудвиг, 18-годишен първокурсник в университета Белмонт в Нешвил, тичаше в публичен парк единствено на пресечки от кампуса в безоблачен следобяд предишния вторник, когато подведен патрон я удари в главата, убивайки я.

„ Нейният съквартирант сподели, че е ходила [на джогинг] три до четири пъти седмично “, родената в Ню Джърси майка Джесика Торн Лудвиг сподели пред Fox News Digital. „ Съвсем неотдавна беше почнала да джогинг, бягане, единствено за малко извършения. Това беше здравословен табиет, който тя формираше, колкото и иронично да е това. “

Лудвиг тичаше на писта в Edgehill Community Memorial Gardens Park, североизточно от кампуса на Belmont, сред часовете към 14:20. на 7 ноември, когато беше ударена от пукотевица, за която се твърди, че е била ориентирана против друга цел, съгласно.

Полицията в Нашвил арестува рецидивистката Шакил Тейлър, 29, във връзка със стрелбата, която остави Лудвиг в началото в болница в сериозно положение, преди да бъде оповестена за мъртва на 8 ноември.

Тейлър сега е упрекнат във връзка със стрелбата. Съдебен комисар дефинира гаранцията на обвинения на 280 000 $.

„ Беше изцяло предотвратимо. И настоящите закони се провалиха “, сподели бащата на Лудвиг, Мат Лудвиг.

Торн Лудвиг сподели, че не желае " нито един различен родител да преживее този призрачен сън, през който прекосяваме. "

" Животът ни в никакъв случай няма да бъде същият Тя имаше толкоз доста да предложи на този свят. Тя беше толкоз ярка светлина и несъмнено ходеше на разнообразни места и всички го знаеха ", сподели тя. „ Получихме толкоз доста противоположна връзка от личния състав и студентите в Белмонт през късите три месеца, през които тя беше там. Без подозрение тя ходеше на разнообразни места и цялото й бъдеще беше ограбено заради невнимателни закони. “

< p> Клетвена декларация гласи, че Тейлър се е прицелил в цел на име „ Лил Грег “, която е карала в региона, когато обвиненият е стрелял в неговата посока, където Лудвиг е вървял по същото време.

Тейлър явно е избягал от местопроизшествието и се е върнал в жилището си, където се е опитал да изхвърли револвера си и е споделил на приятелката си, че е взел участие в пукотевица, сподели полицията в клетвена декларация.

Записите на окръг Дейвидсън демонстрират, че Тейлър е бил освободен, откакто е бил упрекнат в три обвинявания за нахлуване с утежняващи условия със смъртоносно оръжие през 2021 година и кражба на повече от 10 000 $ през септември. Делото за нахлуване при утежняващи условия беше прекъснато, откакто Тейлър беше приет за незапознат да бъде изправен пред съда, съгласно окръжната прокуратура в Нешвил.

Шейла Уоркман, една от жертвите на случая при утежняващо нахлуване в 2021 година сподели на WTVF, че Тейлър е стрелял по нея и двете й дребни деца, до момента в който е карала.

На чуване за подготвеност през април „ трима назначени от съда лекари единомислещо свидетелстваха, че господин Тейлър е незапознат да бъде съден “ заради интелектуална непълнота и езиково увреждане, сподели DA Glenn Funk в изказване предходната седмица.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗАПОВЕДТА:

„ [Тенеси] и федерална законът не разрешава наказателното гонене на лица, за които е открито, че са некомпетентни, тъй че арбитър Анджелита Далтън беше упълномощена да приключи делото “, сподели Функ. „ Тъй като лекарите не откриха, че господин Тейлър дава отговор на стандартите за наложително настаняване, той беше освободен от ареста на 19 май 2023 година “

Поне двама лекари би трябвало да имат документи, че обещано лице „ страда от тежко психологично заболяване или увреждане на развиването, което води до забележителен риск от съществено увреждане на себе си или на другите ", с цел да може това лице да остане в ареста според закона на Нешвил, сподели Функ. „ Лекарите също би трябвало да открият, че няма други по-малко ограничаващи ограничения с изключение на обвързване. “

Прокуратурата добави, че „ законът би трябвало да бъде изменен, с цел да балансира тъкмо самостоятелните потребности с публичната сигурност “ и „ Тенеси би трябвало да обезпечи повече кревати и запаси за личен състав, с цел да се оправят с рискови човеци. "

Родителите на Лудвиг споделиха, че макар че тя постоянно се е справяла добре в учебно заведение, тя е била най-страстна към свиренето и проучването на музика. 18-годишното момиче беше надарен китарист и артист, преследващ бъдеще и музикална кариера в Музикалния град.

„ Тя имаше толкоз доста капацитет и оказа такова въздействие върху толкоз доста. И ние просто желаеме хората да я помнят поради красивата душа, която беше, а не поради жестокостта, която лиши живота й “, сподели Торн Лудвиг.

Матю Лудвиг сподели, че до момента в който законите не се трансформират, „ това може да се случи на всеки. "

" Човекът, който простреля Джилиан, не е единственият човек, пропаднал през тази малка врата в системата, " сподели той. „ Значи има и други, които могат да причинят щета. “


Оригинален източник на публикация: Родителите на студент от Тенеси в Ню Джърси, погубен от вманиачен патрон, споделят, че законите „ пазят “ повтарящи се нарушители

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР