Дженсън Бруксби е категорично един от най-прогресиращите тенисисти през последните

...
Дженсън Бруксби е категорично един от най-прогресиращите тенисисти през последните
Коментари Харесай

Бруксби след критиките от Циципас: Свикнал съм да бъда подценяван, но това ми харесва

Дженсън Бруксби е изрично един от най-прогресиращите тенисисти през последните месеци. 21-годишният играч се поздрави с най-престижната победа в своята кариера довечера, надигравайки международния номер пет Стефанос Циципас в Индиън Уелс. Заслуженият триумф на американския гений обаче бе избран като по-скоро положително стичане на събитията от неговия противник Циципас, само че обратно на упованията международният номер 43 одобри умерено отправените към него рецензии:

" Циципас не ме засегна с изявлението си, а даже в противен случай - удовлетворен съм, че счита играта ми за непоследователна. " - стартира Бруксби. " Това е задачата, към която аз и моят щаб се стремим, а точно създаване на тактичност, невъзможна за разгадаване от останалите състезатели. Подобна тактика е извела на върха най-успелите играчи в нашия спорт, тъй че имам вяра, че сходен метод е верният.

Публиката чака извънреден атлетизъм и техника, а това отсъства в моята игра или най-малко на това мнение са всички. Според почитателите не се откроявам, само че в действителност аз съм един доста недооценен играч. Усилените тренировки обаче последователно стартират да разкриват на света капацитета ми и се надявам, че най-хубавото занапред се задава. " - приключи Бруксби.

Източник: Go Tennis.RU

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР