Когато Рохан дойде в Обединеното кралство през 2022 г., за

...
Когато Рохан дойде в Обединеното кралство през 2022 г., за
Коментари Харесай

Плащането на повече е „неосъществимо“: новите визови правила засягат набирането на чуждестранни висшисти

Когато Рохан пристигна в Обединеното кралство през 2022 година, с цел да получи магистърска степен, упоритостта му беше да остане и да продължи кариерата си във Англия.

След като приключва образованието си, той приема място в магистърската стратегия на HSBC в Шефилд в северна Англия. Но откакто участва на няколко въвеждащи събития, заемодателят ненадейно отдръпна офертата си предходната седмица, базирайки се на промени в разпоредбите за допустимост на виза.

Рохан - чието име е променено, с цел да отбрани самоличността му - в този момент бърза да откри различен шеф, с цел да го спонсорирайте, преди да изтече актуалната му двугодишна виза.

„ Чувствам се като че ли съм пропилял 18 месеца от живота си “, сподели той. „ Когато за първи път пристигнах тук, разпоредбите бяха доста разнообразни. Сега усещам, че съм избрал неверното място за образование и неверното място, с цел да стартира кариерата си. “

Той е един от десетките интернационалните студенти, които чакаха да стартират професионална кариера в Обединеното крал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР