Джендърката Соня изхвърча от „Гласът на България” по време на

...
Джендърката Соня изхвърча от „Гласът на България” по време на
Коментари Харесай

Джендърката Соня аут от Гласът на България

Джендърката Соня изхвърча от „ Гласът на България” по време на музикалните дуели в третия епизод. Треньорката й Поли Генова избра момичето-момче да се състезава с Александър, а песента, който им подбра даваше съществено преимущество на Соня. Тя и Сашо трябваше да изпълнят шлагер на Джъстин Бийбър, който е любим на джендърката. Въпреки това обаче тя не можа да надпее Александър и напусна музикалното риалити, откакто другите треньори не я желаеха в тима й.



Епизодът завърши със запаметяваща се борба сред най-хубавата другарка на Симона Загорова – Никол Тодорова и Ягода Тренева, която на „ Кастингите на мрачно “ трогна феновете с историята за загубата на своите родители. Двете певици демонстрираха гений и мощ за победа с неповторимото си осъществяване на баладата на Beyonce „ Runnin' “. На пръв взор равностойната борба посред им приключи с победа за Никол, която съгласно треньорите от самото начало имаше лек превес над съперниката си. Решението на техния треньор Камелия за малко да остави вън от шоуто някогашната хористка на БНР Ягода, защото в началото нито Поли, нито Графа пожелаха да натиснат бутона за кражба, макар позитивните си мнения за представянето й.



Обратът настъпи сега, в който разплаканата Ягода към този момент напускаше сцената. Тогава съвсем по едно и също време и двамата треньори натиснаха бутона „ желая те “, което върна 26-годишната певица назад на сцената и водещите Pavell & Venci Venc’. Ягода избра да продължи към супер борбите в тима на Влади Ампов, за който това бе последната опция за кражба на участник от различен треньор.
В неделя вечер мястото си в отбора на Графа съумя да резервира и дуетът Яна и Габи, откакто бяха предпочетени от своя треньор пред 15-годишната Симона Захариева, която от своя страна получи късмет да продължи надпреварата в тима на Иван Лечев. Ветеранът в журито реши да се възползва от втората си кражба в лицето на гласовитата Симона и по този начин завърши с опцията за други прехвърляния.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР