Джак Сок е поредният тенисист, който ще трябва да остане

...
Джак Сок е поредният тенисист, който ще трябва да остане
Коментари Харесай

Джак Сок даде положителен тест за Covid-19


Джак Сок е следващият тенисист, който ще би трябвало да остане отвън кортовете за малко заради позитивен тест за Covid-19.

Американецът откри сезона си с две победи на Чалънджър в Кълъмбъс, само че по този начин и не излезе за четвъртфиналния си конфликт.

„За страдание резултатът от наложителния ми тест в Кълъмбъс се оказа позитивен. Макар да нямам никакви признаци, започнах 5-дневната си изолираност и напълно скоро ще се завърна, с цел да се състезавам на корта. До скоро,“ написа той в Instagram.

Сок даде поръчка за завръщане в огромния тенис през 2021, откакто преди този момент означи величествен спад и даже загуби мястото си в класацията на ATP. През предишния сезон обаче още веднъж влезе във физическа форма и заигра на високо равнище, което го изведе до №145 при започване на тази година.

Макар да игра най-вече Чалънджъри, от които завоюва един, Джак се показа мощно и в Ню Йорк, където поведе със сет в трети кръг на US Open против Александър Зверев, само че в четвъртия трябваше да се откаже с контузия.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР