Диверсионно-разузнавателни групи са навлезли от Украйна в село Нова Таволжанка

...
Диверсионно-разузнавателни групи са навлезли от Украйна в село Нова Таволжанка
Коментари Харесай

Боеве се водят в село в руската Белгородска област

Диверсионно-разузнавателни групи са навлезли от Украйна в село Нова Таволжанка в Белгородска област и сега води боеве там. Това заяви регионалният шеф Вячеслав Гладков в своя канал в Telegram.

" Надявам се, че всички те ще бъдат унищожени ", декларира Гладков във видеосъобщение, представено от ТАСС.

Губернаторът също по този начин насочва покана към диверсантите да се срещнат на контролно-пропускателния пункт " Шебекино " поради спасяването на съветските пленници , в случай че " те към момента са живи ".

Нова Таволжанка е едно от най-големите села в Шебекино и се намира покрай руско-украинската граница. В неделя следобяд регионалният шеф означи, че регионът е подложен на обстрел. Това, наред с другото, е провокирало три пожара в Шебекино - в региона на пазара, в частен дом и наоколо до зърнохранилище.
 Взривове разсъниха Крим Обновена
Взривове разсъниха Крим

Ударен е град Джанкой, управляващите рапортуват за девет дрона - свалени и неутралиризирани

Първите известия за набези към обитаеми места в Белгородска област започнаха да идват. В последните два месеца съветските управляващи постоянно оповестяват за свалени и/или обезвредени дронове.

Неизменно руснаците упрекват за това украинските сили, които резервират радиомълчание.

Руското министерство на защитата заяви в четвъртък, че е предотвратило в Белгородската област на границата с Украйна . Тази седмица стартира и доброволна евакуация на жителите от обитаемоте места около границата, като.

На 21 май проукраинските Руски доброволчески корпус (РДК) и Легион " Свобода на Русия " (ЛСР) направиха рейд в района, което докара и до физически конфликти на територията на Русия. Два дни по-късно, 23 май, съветските управляващи оповестиха. Според съветски източници интервенцията. 
 Отново обстрели по Белгородска област, губернаторът й зове за завладяването на Харков
Отново обстрели по Белгородска област, губернаторът й зове за завладяването на Харков

Кремъл не разяснява това изявление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР