Див скандал тече от няколко дни между тв красавицата на

...
Див скандал тече от няколко дни между тв красавицата на
Коментари Харесай

Таксиджии затвориха устата на Натали Трифонова. Див скандал

Див скандал тече от няколко дни сред тв хубавицата на бТВ Натали Трифонова и най-известната таксиметрова компания у нас. Повод е ядосан пост във Facebook на тв водещата и синоптичка, в който тя обвинява таксиметровата компания в неприятно обслужване. От компанията дадоха отговор на нейните нападки, написа Plovdiv24.bg:

От няколко дни девойка Natali Trifonova, посредством своя фейсбук профил, както и от ефира на медията, в която работи, наскърбява и уронва престижа на нашата компания.
-->
Опитахме се да се свържем с нея, с цел да разберем повода и да предприемем нужните ограничения, само че тя пренебрегва известията ни.

Затова се обръщаме към нея тук, с цел да отговорим, както и да защитим своите чиновници.

Уважаема госпожице,

Фирмата ни е на пазара на таксиметрови услуги от близо 30 години. Тук си изкарват хляба хиляди хора, които не са нагли и невъзпитани, както ги наричате, а работливи и дружелюбни. През всички тези години сме превозили милиони хора и сме дали хиляди работни места.

Ако някой наш чиновник Ви е наскърбил, извинявайте, само че не правете систематизирания и квалификации. Всеки труд е заслужен за почитание и няма да позволим повече да ни унижавате.

С почитание

О Кей Супертранс
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР