Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС наложи много солени глоби на

...
Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС наложи много солени глоби на
Коментари Харесай

Черно море и Илиан Илиев отнесоха солени глоби след първия полуфинал за Купата срещу Лудогорец

Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС наложи доста солени санкции на Черно море и старши треньора на варненци Илиан Илиев след първия полуфинал в шампионата за Купата на България против Лудогорец.

" Моряците " отстъпиха с 1:2 на стадион " Тича " във Варна, а след края на срещата техният ментор Илиев си разреши много остра реплики по адрес на съдийската бригада, ръководена от Волен Чинков.

Заради своите думи опитният експерт беше санкциониран със сумата от 4000 лв., като в отчета се споделя, че наказването е наложено за " уронване престижа и нарушение достойнството и достолепието на съдийската бригада в медиите ".

Междувременно ПФК Черно море също не бе подминат от сериозните наказания, като клубът ще би трябвало да заплати 1300 лв. поради " нерегламентирано потребление на факли " и " обидни и нецензурни викания " на техните последователи.

Най-солената санкция обаче е в размер на 5000 лв. и е наложена поради дейностите на служебно лице от екипа на варненци. Според отчета на ДК става въпрос за координатора на връзки с последователи на ПФК Черно море, който е отправил директни закани към членовете на съдийската бригада.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР