Дискусия-отчет на тема Българското председателство на Съвета на Европейския съюз

...
Дискусия-отчет на тема Българското председателство на Съвета на Европейския съюз
Коментари Харесай

Дискусия за резултатите от европредседателството се провежда днес в НДК

Дискусия-отчет на тематика " Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 – резултатите " ще се организира през днешния ден в НДК.

Дискусията има за цел да показа постигнатото от българското председателство, което в продължение на шест месеца управлява работата на Съвета на Европейски Съюз и предава щафетата на Австрия на 30 юни 2018 година

В срещата ще вземат присъединяване социолози, политолози, икономисти, представители на университетските среди, неправителствени организации, които ще имат опция да споделят отзиви, мнения и да задават въпроси, свързани с активността и резултатите от председателството.

По време на форума ще бъдат показани най-новите данни от социологическо изследване на организация " Алфа рисърч " за настройките и оценките на българите.

Водещи лектори на дебата ще бъдат Лиляна Павлова, министър за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, и Боряна Димитрова, ръководещ сътрудник в социологическа организация " Алфа Рисърч ".

Откриващи изявления ще създадат вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Участие в дебата ще вземат още Румяна Бъчварова, шеф на кабинета на министър-председателя на България, доцент Татяна Буруджиева, доцент Даниел Смилов, гл. ас. Първан Симеонов, Димитър Ганев, доцент Антоний Гълъбов и други Модератор на събитието ще е Гергана Паси, президент на " ПанЕвропа " България.

Повече за останалите събития, с които ще бъде закрито европредседателството, четете тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Европредседателството (264)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР