Дископатията и непрестанните болки в кръста преследват с години много

...
Дископатията и непрестанните болки в кръста преследват с години много
Коментари Харесай

Само с тези две 2 прости съставки дископатията напълно изчезва и болката си отива завинаги

Дископатията и непрестанните болки в кръста преследват с години доста от нас. Проблемът се задълбочава с напредването на годинките, само че неприятната болест не подминава и по-младите. От дълги години всеки търси лек за дископатията, остеопорозата и остеохондрозата на врата. Подлагаме се на всевъзможни разтривки и съмнителни операции на разнообразни „ чекръкчии “, само че резултат няма или е единствено за облекчение на болката за момента. Има доста ефикасно средство, което е единствено на една ръка разстояние от нас. Просто би трябвало да си напомним методите на нашите баби и болката ще си отиде вечно. Какво е належащо, с цел да си приготвим бързо настояща примес за масаж с дългогодишен резултат?

Две елементарни съставки, които са на рафтовете на бюфета във всяко българско домакинство. Сол и нерафинирано олио, което може да бъде сменено с прекрасен зехтин (за препоръчване е екстра върджин, само че и българското слънчогледово олио прави същата работа).
В стъклен буркан смесете 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици олио. Разклатете хубаво сместа и я оставете да се хомогенизира за 2-3 дни. Вече можете да започнете курса на лекуване. Сутрин втрийте хубаво от получената примес на местата, където изпитвате болежка. Първите разтривки би трябвало да бъдат с дълготрайност от 2-3 минути, като времето последователно се усилва до към 20 минути.

След масажа увивайте със затоплена забрадка местата, които са третирани. Важно е след всеки масаж кожата да се избърсва.
При някои хора кожата се зачервява по-сериозно при масажа и измиването на това лекарство.
За да избегнете това почиствайте лекарството с топла, влажна хавлия.
След това използвайте друга суха хавлия с пудра, за усмиряване на кожата.
Тези лесни препоръки ще ви оказват помощ да се предпазите от зачервяване на кожата, с цел да можете да продължите с лечението.
Този лек със сол и зехтин при ставни болки несъмнено си коства да бъде опитан. Приготвя се бързо, нанася се елементарно, а резултатите са просто невероятни.
А в случай че не вярвате в обичайна медицина пробвайте това средство. Няма какво да губите, в противен случай.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР