Директорите на Барселона наскоро коментираха открито възможността за потенциалното завръщане

...
Директорите на Барселона наскоро коментираха открито възможността за потенциалното завръщане
Коментари Харесай

Меси мисли за ПСЖ и не планира връщане в Барселона

Директорите на Барселона неотдавна разясниха намерено опцията за евентуалното завръщане на Лионел Меси на „ Камп Ноу “ идващото лято. Последният, който се изрече по тематиката, беше вицепрезидентът Едуард Ромеу, който разгласи, че завръщането на аржентинеца може да е допустимо и финансово, защото той може да се причисли към „ Блауграна “ като свободен сътрудник.

Преди няколко седмици президентът Жоан Лапорта даде да се разбере, че желае актуалният нападател на Пари Сен Жермен да завърши кариерата си в Каталуния.

„ Ние имаме честен дълг към него. Бихме желали краят на кариерата му да бъде с фланелката на Барселона и да бъде приветстван от всички тук “, съобщи Лапорта.

Междувременно почитателите на Барселона може да се чудят доколко е допустимо един ден Меси да се върне в Барселона. В момента това обаче е доста далечна вероятност. Каквото и да се приказва, има доста проблеми, които първо би трябвало да бъдат решени.

„ Marca “ оповестява, че преди всичко връзките сред двете страни на практика не съществуват. Аржентинският нападател е чул всички клюки, само че до момента никой не се е свързал с Меси за вероятно завръщане.

Освен това той би трябвало да бъде уверен и това ще отнеме доста време. Всички знаят по какъв начин той напусна тима, защото си потегли насълзен и с възприятието, че Лапорта го е предал, откакто беше реализирано съглашение за нов контракт, което президентът анулира в последния миг. Меси не харесва и това, че шефовете на Барселона приказват за него по през целия ден. И това е нещо, което „ каталунците “ трябваше да са научили до момента.

От друга страна, с цел да се върне Меси на „ Камп Ноу “, би трябвало първо някои сегашни футболисти на отбора и хора от управлението да изоставен клуба. Аржентинецът не е не запомнил избрани настройки, довели до грубото му овакантяване на клуба.

Не на последно място, той би трябвало да бъде употребен като титуляр в мачовете, а не като запаса.

Никой не би трябвало да не помни и финансовото положение на клуба. Вярно е, че напоследък то се е подобрило, само че в този момент главната цел на шефовете е да понижат тавана на заплатите, тъй като той към момента е необикновено висок. Ако Меси се причисли към клуба, би трябвало да се чака заплатата му да бъде висока.

Самият Лео сега не мисли за нищо друго с изключение на за сезона си в ПСЖ и идното Световно състезание. Аржентина се счита за един от любимците на Мондиала в Катар по-късно тази година и това е последният му късмет да завоюва единствения трофей, който липсва в неговата пребогата кариера.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР