Директорът по развитието на играчите в Манчестър Юнайтед - Ники

...
Директорът по развитието на играчите в Манчестър Юнайтед - Ники
Коментари Харесай

Бът призова феновете на Юнайтед за търпение към младите

Директорът по развиването на играчите в Манчестър Юнайтед - Ники Бът прикани почитателите да останат търпеливи към младите гении в един от най-трудните интервали за клуба под управлението на Оле Гунар Солскяер.

„ Червените дяволи “ са 14-ти във Висшата лига след криво-ляво начало на новия сезон, макар че равенството с водача Ливърпул 1:1 в неделя загатна, че отборът може да се усъвършенства в идващите кръгове. Една от позитивните страни в откриващите месеци от акцията са опциите, които получават момчетата от школата. Брандън Уилямс неотдавна направи дебют, Джеймс Гарнър е към състава, а останалите младежи в лицето на Тахит Чонг, Анхел Гомес и Мейсън Грийнууд се включиха на няколко пъти.

Грийнууд подписа предходната седмица нов усъвършенстван контракт с Юнайтед, откакто осъществя в два от трите си старта за клуба, само че Бът прикани последователите да останат търпеливи.

„ Те са вълнуващи нови играчи. Всички сме доста разчувствани за тези млади момчета и евентуално има още 4-5, които ще се появят скоро след тях. Надяваме се на страхотни неща от тях, само че дано не избързваме, те са към момента доста млади “, стартира той за осведомителната организация PA. Бившият полузащитник на Юнайтед и Англия съобщи, че е мъчно да включиш доста млади гении в тим, който не се показва на висота.

44-годишният някогашен футболист беше част от „ Клас 92 “, измежду които личат имената на Дейвид Бекъм, Райън Гигс, Пол Скоулс и братята Невил, които помогнаха на отбора да се наслаждения на превъзходни резултати и триумфи под управлението на сър Алекс Фъргюсън.

„ Ние бяхме просто положителни играчи, играехме дружно с играчи от международна класа, които бяха звезди, мъже, водачи, които печелеха титли, шампионати, доближиха до финали за ФА Къп всяка година “.

Той предизвести да не се чака прекалено много прекомерно скоро от младите състезатели.

„ Вярвам, че разполагаме с доста качествени гении, само че терзанието ми е, че ще им сложим прекомерно огромен товар на плещите от рано, което може да се случи поради травмите, наказванията или всичко, което се случва в динамичността към първия тим “.

Бът добави, че някогашният му съотборник Солскяер има метод и „ познава клуба от вътрешната страна “.

„ Той е бил треньор в академията, тъй че познава чудесно другите гарнитури чак до тези до 12 години. И това може да бъде единствено от изгода. Изключителни късметлии сме, че имаме някой като Оле за управител. Това прави нашата работа надалеч по-лесна “, приключи той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР