Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Уилям Бърнс

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Уилям Бърнс
Коментари Харесай

„Веднъж на поколение“: Ситуацията в Русия е рядък шанс за вербуване на шпиони

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати Уилям Бърнс съобщи, че продължаващото неодобрение от войната на Русия в Украйна дава рядка опция за набиране на шпиони. Според него Евгений Пригожин и протестът на неговата „ Вагнер “ е извадил на показ всички тези вреди.

„ Недоволството от войната ще продължи да гризе съветското управление под непрекъснатата диета на държавната агитация и упражняваните репресии “, съобщи Бърнс, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Москва, по време на лекция пред английската фондация „ Дичли “ в Оксфордшир, Англия.

„ Това неодобрение основава опция, която се появява един път на потомство, за нас в Централно разузнавателно управление на САЩ. Няма да я оставим да бъде пропиляна. “

Бърнс дефинира неотдавнашния протест на Групата „ Вагнер “ като „ въоръжено предизвикателство към съветската страна “. Повтори казаното по-рано, че става дума за „ “.

А протестът на „ Вагнер “ е показал корозивния резултат от нахлуването на Русия в Украйна. „ Поразително е, че Пригожин предшества дейностите си с язвително обвиняване против лъжливата аргументация на Кремъл за нахлуването в Украйна и против метода на водене на войната от страна на съветското военно управление “, уточни Бърнс.

Откакто протестът на Пригожин избухна ненадейно и бързо утихна предишния уикенд, Кремъл се пробва да внуши успокоение. 70-годишният Путин да вземем за пример се зае да разисква развиването на туризма и опциите за икономическо развиване на страната. А външният министър Сергей Лавров твърди, че Русия ще излезе по-силна след случилото се.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР