Димитър Бербатов говори за пореден път преди Конгреса за ново

...
Димитър Бербатов говори за пореден път преди Конгреса за ново
Коментари Харесай

Бербатов: Тежки три години, но сме готови!


Димитър Бербатов приказва за следващ път преди Конгреса за ново управление на БФС. 

" Готови сме от три години. Борим се толкоз време не тъй като по този начин ни е скимнало, а тъй като имаше огромни нередности и не можеше да си затваряме повече очите. Проблемите на клубовете станаха наши проблеми. Не можехме с лека ръка да се откажем. Бяхме задължени да продължим. Сега сме на финалната права, на следващия ден е денят. Готови сме, тъй като знаем, че сме създали всичко, което зависи от нас.

Тези три години бяха много тежки. В същия миг научихме много неща - където хубави, къде не толкоз. Ако ни се даде опция, след на следващия ден стартира по-трудната част - да защитим всичко това, което приказваме. Това ще бъде най-голямото предизвикателство.

Всичко би трябвало да се случва по един и същи метод. Проблемите са толкоз задълбочени, че в случай че не им обърнем внимание, ще се задълбочат още повече. Всички дружно би трябвало да започваме да бутаме леко-полеко. Има бързи победи, несъмнено. Това е част от процеса. Всичко минава през на следващия ден. Говорихме с всички клубове, тъй като по този начин задължаваше професионалната нравственос. Никой различен не го направи. Това демонстрира постоянството, с които желаеме да защитим концепциите си ", сподели той пред " Спортал ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР