Диляна Попова създаде нов моден тренд. Красавицата шие маски с

...
Диляна Попова създаде нов моден тренд. Красавицата шие маски с
Коментари Харесай

Диляна Попова шие маски с усти - slava.bg

Диляна Попова сътвори нов фешън тренд. Красавицата шие маски с усти, освен това изцяло благотворителни.

Красавицата театралничи с новия си продукт, основан в домашни условия „ Ето ми я първата маска, малко е крипи, само че пък ме върна във времето, когато сама си шиех облекла:) След всичко, което слушам и чета не знам дали в действителност защищава, само че и направих джобче за билки, те сигурно работят...”, написа хубавицата в Инстаграм.

Освен, че са дизайнерски и красиви, актрисата непринудено хвърля пот и труд за тях, като ги раздава без пари, на всички нуждаещи се.

Моделката бе затрупана от поръчки за часове и даже се пошегува, че ще би трябвало да отвори фабрика. От дълги години актрисата и модел се изявява като дизайнер, само че гледа да не парадира с гения си. Дълго време тя поддържаше и шивашко ателие, с цел да не не помни по какъв начин се работи зад шевната машина, написа "България през днешния ден "

И до през днешния ден Попова шие облекла тайно, които продава по магазините, само че без да натрапва, че те точно тя е майсторката. Попова приема доста отговорно обстановката и се е самоизолирала с детето си вкъщи.

„ Стоя си вкъщи… и дори ми е добре:) Организирала съм си храна, билки, книги, филми и малко шоколад”, написа тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР