Дигиталната трансформация се оказва ключов приоритет в днешния свят. Това

...
Дигиталната трансформация се оказва ключов приоритет в днешния свят. Това
Коментари Харесай

Защо "Дигитална трасформация с малки стъпки" е жизнено важна за бизнеса

Дигиталната промяна се оказва основен приоритет в днешния свят. Това обаче не значи, че бизнесите знаят тъкмо от какво е построена цифровата промяна, какви са условията и, по какъв начин да се ползва и затова какво би коствала. „ Дигитална промяна с лесни стъпки “ на дава отговор на тези сериозни въпроси по най-точния и явен метод. Как? С лесни стъпки и дребни победи, които способстват за забележимите резултати още от първите дни на приложение, предлагащи убеденост и визия за еволюция и напредък.

Дигиталната промяна предлага на фирмите рамка, която ще им разреши да станат по-гъвкави и по-екстровертни в един мощно конкурентен свят. Главният проблем е, че това не е толкоз елементарно, най-малко не и толкоз за колкото бива показано. Това е по този начин, тъй като ясните отговори по какъв начин да се осъществя цифровата промяна не се оферират постоянно, най-малко не и тези, които дават отговор на съответните потребности на всеки бизнес.

Това в допълнение основава стрес за ръководителите на фирмите, които в това време се пробват да управляват този преход по съгласуван, само че в това време безвреден метод. дава решението на този проблем посредством „ Дигитална промяна с лесни стъпки‘‘. Това, апропо, е най-надеждният, явен и измерим отговор на провокациите на цифровата промяна, като се стартира от не толкоз очевидния факт, че не е вярно да се стартира с целия развой едновременно и с всичките му последствия. Вместо това е целесъобразно да се вършат дребни стъпки в вярната посока, такива, които биха донесли дребни победи.

Казано по най-достъпен метод, това значи, че не е нужна огромна предварителна инвестиция, времеемки разбори и сложни, прибързани решения, които могат да доведат до неуспех. Пример за дребна и ефикасна стъпка е въвеждането на електронното фактуриране, което се реализира елементарно и непосредствено и чак по-късно интеграцията на решения като облачните ERP и CRM. Само с няколко стъпки, сполучливо ще стартирате процеса и доста ще подобрите имиджа на вашия бизнес.

Точно заради тази причина в къс интервал от време тези решения ще бъдат интегрирани и ще ви изведат до идващото равнище от цифровата промяна. Но самия факт, че те ще работят самостоятелно и безпроблемно, ще освободи IT и скъпи запаси, позволявайки те да бъдат разпределени там, където ще бъдат потребни.

Не забравяйте, че е водач в новаторските технологии и бизнес цифровата промяна, изключително откакто е първата компания, която вкара абонаментния модел в бизнес софтуера, само че също по този начин и със SaaS решенията, ERP облака и други С тъкмо избран фокус върху потребностите на дребните и междинни предприятия, SoftOne е водач и във въвеждането на цифровата промяна с лесни стъпки. Именно дребните борби, които печелим, са тези, които заздравяват бизнеса ни и го приготвят за бъдещето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР