Диетолози дадоха своите съвети за справянето с махмурлука след празнично

...
Диетолози дадоха своите съвети за справянето с махмурлука след празнично
Коментари Харесай

Ето как да преборим махмурлука и да оцелеем след празниците

Диетолози дадоха своите препоръки за оправянето с махмурлука след празнично пиршество. Според специалисти цитрусовите плодове правят отлична работа в борбата с него.
"Зелева саламура оказва помощ не по-малко – тя съдържа доста витамин С и млечна киселина. Зеленият чай с комат лимон, алкализираща минерална вода също работят добре. И, несъмнено, приемайте абсорбенти ", поучават лекари.
Диетолози припомниха, че никога не би трябвало да смесвате разнообразни типове алкохол и в идеалния случай би трябвало изцяло да се ограничим до една напитка.
"Сухото алено вино е идеално за всеки празник, в това число и за Нова година - то освен акцентира усета на множеството ястия, само че също по този начин съдържа доста антиоксиданти, които ще сведат до най-малко негативните резултати на алкохола върху организма на идващия ден ".
По-рано учени от Брайтънския университет във Англия съобщи, че е най-лесно се напиваме от сладките напитки – шери и портвайн, само че бързо ни повалят и уискито и пенливите виновност. Според множеството експерти водката докарва минимум главоболия и даже да прекалите ще се чувствате „ малко по-малко зле “ на идната заран.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР