Действията на жените са продиктувани от отказа на парламента да

...
Действията на жените са продиктувани от отказа на парламента да
Коментари Харесай

От безсилие: Майките от “Системата” блокираха входа на НС, искат да оставят дете в будна кома на депутатите

Действията на дамите са подбудени от отхвърли на Народното събрание да усили инвалидните пенсии, което директно рефлестира върху живота на децата в потребност. Инвалидната количка с младежа бе изхвърлена на открито. Последва величествен скандал, откакто пред майките застанаха Настимир Ананиев и още един народен представител от Политическа партия.

“Как не ви е позор? Коя промяна сте провели, каква смяна сте? Как се устоя човек да живее със 7, 63 лв. дневно? Как за вас намерихте пари да си увеличите заплатите, а хората умира от апетит? Има ли държанка, която да не сте назначили на някой висок пост. Тук има място за незабавна работа за хората с увреждания. Няма да чакаме повече!, възмутиха се майките.

Депутатите се оправдаха: “Темата е значима, ще намерим решение, малко по малко. Поискали сме разбор от Гьоков за това какъв брой хора имат потребност от поддръжка. Ще създадем среща с Асен Василев. До три месеца ще има придвижване. Пари има, би трябвало да ги харчим разумно”.

Чувайки тези думи дамите на деца с увреждания започнаха да скандират с подигравка: “Анализ! Анализ!” След това още веднъж укориха националните избраници, че и те са като предходните ръководещи.

Години наред майките от “Системата ни убива” стачкуват с вяра, че страната ще се погрижи за децата им, с цел да живеят по-достойно. В момента пенсията им е от 226 лв.. Протестиращите още веднъж припомниха, че народът е безпаричен. Депутатът сподели, че “беден” било факсимиле и не му се слуша.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР