Действително Петър бе мой познат и приятел от преди повече

...
Действително Петър бе мой познат и приятел от преди повече
Коментари Харесай

Един от най-близките приятели на бизнесмена Петър Христов проговори и разкри нова информация за убития предприемач!

Действително Петър бе мой прочут и другар от преди повече от 15 година Работихме по едно време дружно, само че след това бизнесът му много напредна. Той е човек, който цяла България познава поради млечните артикули, които създава с марка " Балкан ". Това съобщи в ефира на bTV Александър Пелев, юрист и другар на убития предприемач Петър Христов. " Петър инвестрираше сравнителни суми в производството и поради това той се разви и стана толкоз известен. Сериозен предприемач, който не обичаше да бъде в светлината на прожекторите, даже и с благотворителната активност, с която се занимаваше ", сподели Пелев.

Запитан дали е убитият е бил непосредствен до СИК, юристът съобщи: " В избрани времена, доколкото съм осведомен, е имал контакти, даже беше сътрудник в застрахователна компания, само че това нищо не значи. България е дребна страна и в бизнеса съвсем всички се припокриват. Всичко останало са версии, в случай че някой има доказателства, е друго ".

" Той бе балансиран и правилен човек, който държеше на думата си. Достатъчно бе едно здрависване и спогодба с него. Бизнесът му с Израел бе в областта на вложенията и недвижимите парцели ", сподели още юристът.

Запитан дали Петър е бил заплашван, Пелев съобщи: " Той не се притесняваше за сигурността си, в никакъв случай не се возеше в брониран автомобил. Ходеше без защита, единствено с един водач, движейки се свободно по улиците ".

" Притеснявам се да обмислям в каквато и да е посока. Не бива да изключваме и други версии с изключение на политика и бизнес. Може да се окаже, че е и на персонална основа, тъй като се случват и такива неща в наши дни. Последно време не знам да е имало драма към него, най-малко не се е чуло ", заключи юристът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР