Служебният министър на вътрешните работи няма информация да е имало

...
</TD
>Служебният министър на вътрешните работи няма информация да е имало
Коментари Харесай

Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загинали в Пловдив?

Служебният министър на вътрешните работи няма информация да е имало гонка с полицията при, предаде репортер на " Фокус “.

" Нямам такава информация за гонка. Изключително тежко произшествие. Отново с две жертви. Тук това, което за следващ път ми прави усещане, е, че това е следващото пътнотранспортно произшествие, което е осъществено от млади водачи, т.е. без да отбивам вниманието от Министерство на вътрешните работи, желая да подчертавам на това, че евентуално има някакъв проблем и във връзка с обучаването на водачите “, сподели още.

Той разяснява и тематиката, обвързвана с разпоредената от него полицейска акция по пътищата в страната, като съобщи, че това е един от двата съществени целта на Министерство на вътрешните работи.

" По тази линия фактически реализираме резултата и задачите, които си бяхме сложили. Тук е мястото да кажа, че от началото на годината досега имаме 44 жертви на пътя по-малко, съпоставено със същия интервал на предходната година. Всичко това е вследствие на ограниченията, които ние предприехме, а точно по-засиления надзор по пътищата, отнемането на коли на пияни и дрогирани водачи и не на последно място повишение с 40 % на събираемостта от санкции.

Тук е мястото да кажа, че интервенцията ще продължи до второ разпореждане от моя страна. За задачата по пътя от през днешния ден ще бъде безусловно цялата техника, с която ние разполагаме, както и всички чиновници с полицейски пълномощия, които могат да работят по линия на " Пътна полиция “. Считайте, че това не са единствено и само сътрудниците от Пътна полиция. Тук става въпрос и за районните инспектори и младшите районни инспектори “, прибави той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР