Децата от Заедно в доборото от Троян и Фондация Клийнтех

...
Децата от Заедно в доборото от Троян и Фондация Клийнтех
Коментари Харесай

„Заедно в доброто” с дарение за Специализирания детски комплекс на „Пирогов”

Децата от „ Заедно в доборото ” от Троян и Фондация „ Клийнтех България ” в лицето на господин Любомир Пейновски подариха актуален нож за рязане на тъкани с генератор, който комбинира 2 технологии - ток и ултразвук на Специализирания детски комплекс в „ Пирогов ”.

„ Няма нищо по-хубаво от това деца да подаряват за деца. Това ни кара да бъдем по-добри и да даваме най-хубавото от себе си за децата. ”, показа доцент Христо Шивачев, който оглавява детския комплекс в „ Пирогов ”.

Тази година опциите на екипа са доста по-сериозни с помощта на обстоятелството, че  екипът на „ Клийнтех България ” се причисли към " Заедно в положителното ". Резултатът е на разположение – за доста по-кратко време с помощта на „ Клийнтех България ”  са събрани доста повече средства, с цел да се закупи здравното съоръжение.

„ С доктор Шивачев ме събра естествена житейска обстановка, която е всекидневие за „ Пирогов ”. Дъщеря ми получи апандиситна рецесия и той я оперира по неотложност, несъмнено сполучливо. Така се роди тази прелестна самодейност, която за мен персонално и за фондацията „ Клийнтех България ”, е чест и наслаждение да бъдем част от нея ”, описа съуправителят на „ Клийнтех България ”  г-н Любомир Пейновски.

Изпълнителният шеф на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов ” проф. Асен Балтов благодари на всички донори за положителния образец, който дават. „ Изключително признателни сме на дребните герои от „ Заедно в положителното ” и на фондация „ Клийнтех България ”  , които направиха допустима самодейността тази година. ”, означи проф. Балтов.

През 2017 година за Великден същите деца подариха на детската хирургия специфичен инструментариум.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР