Дестри Спилбърг, както може да се досетим от фамилията й,

...
Дестри Спилбърг, както може да се досетим от фамилията й,
Коментари Харесай

Какви обвинения отнесе дъщерята на Стивън Спилбърг

Дестри Спилбърг, както може да се досетим от семейството й, е щерка на Стивън Спилбърг от втората му брачна половинка Кейт Капшоу. Тя е на 24 години и към този момент приготвя втория си филм като режисьор. И точно това е повода за много рецензии.

Те нямат нищо общо с качеството на филмите им, нито тематиките им. А с това, че единствената причина да може да осъществя филмовите си хрумвания на такава нежна възраст е обвързвана с обстоятелството чие дете е.

Дебатът се развихри в Twitter, като даже беше забъркан Бен Стилър, който също трябваше да се пази поради това, че е дете на холивудски артисти. Дестри от своя страна съумя да въвлече още няколко " звездни " деца, които бяха разкритикувани, че работят с връзки.

Това са синът на Стивън Кинг Оуен, който написа сюжета за втория й филм, както и Хопър Пен - дете на Шон Пен и Робин Райт, който ще изиграе основната роля. Доста от мненията акцентираха, че с възрастта и качествата й като режисьор Спилбърг мъчно би пробила в Холивуд, в случай че не носеше тази фамилия.

" Да, осъзнавам че съм родена с привилегии. Моята задача е да въведа нови гении в промишлеността и да дава опция на хора от всевъзможен генезис в нея ", написа Дестри в своя отбрана в формалния си профил в Twitter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР