Дестинации“ е новото туристическо предаване по bTV, което от 3

...
Дестинации“ е новото туристическо предаване по bTV, което от 3
Коментари Харесай

Мария Силвестър е първата гост водеща в новото предаване „Дестинации“ по bTV


Дестинации е новото туристическо предаване по bTV, което от 3 септември (събота) ще води феновете на вълнуващи и екзотични пътешествия по целия свят. Автор и водещ е запаленият странник Атанас Лазаров , който всяка събота и неделя от 07:20 ч. ще показва едни от най-желаните дестинации в компанията на разнообразни посетител звезди.

Водещ на предаването Дестинации ще е Автор и водещ е запаленият странник Атанас Лазаров.


„ Дестинации “ ще разкрива традициите, културните особености и кулинарията на разнообразни страни и нации по света. Първите епизоди от предаването ще отведат феновете в Занзибар, където посетител водеща ще бъде очарователната Мария Силвестър .

Наско и Мария ще посетят Мангровата гора и националния парк „ Джозани “, ще се гмурнат в необятния подводен свят на острова, ще се срещнат с племе масаи и ще покажат къде е израснал Фреди Меркюри. Двамата ще срещнат феновете и с мистичните кътчета на Занзибар и ще разкрият какви злокобни истории крие „ Островът на пандизчиите “. Каква е тайната за дългоденствие на локалните и за какво усмивката в никакъв случай не слиза от лицето им – отговорите единствено в „ Дестинации “ по bTV!

Не пропускайте да се насладите на едни от най-екзотичните места по света в предаването „ Дестинации “ – от 3 септември, всяка събота и неделя от 07:20 ч. по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР