Десният бек на ЛудогорецАслак фон Витри обяви, че няма никакво

...
Десният бек на ЛудогорецАслак фон Витри обяви, че няма никакво
Коментари Харесай

Фон Витри отряза мераците на шведи: В България ми е много добре

Десният бек на ЛудогорецАслак декор Витри разгласи, че няма никакво желание да се завръща в някогашния си клуб Юргорден. 

" Чух за тези клюки и не знам от кое място се взеха. В България се усещам доста добре, просто животът е прекрасен. Забавлявам се. Имам дълъг контракт и ще се опитаме да спечелим купата ", сподели норвежецът пред Fotbollskanalen. 
 Фенове на Юргорден натискат клуба да си върне Фон Витри Фенове на Юргорден натискат клуба да си върне Фон Витри
" Не е загадка, че се усещах доста добре в Юргорден и в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай във футбола. Но тук съм си добре и съм напълно фокусиран върху Лудогорец ", продължи десният бек. 

Дори спортният управител на Юргорден Босе Андерсон споделя, че сега няма нищо съответно за допустимо завръщане на Аслак декор Витри. " Имахме трансферен прозорец, който затвори преди към 10 дни, тъй че това са спекулации. Мисля, че той ще играе в Юргорден в някакъв миг в бъдещето, само че сега няма нищо съответно ", изясни той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР