Десетки роднини, близки и фенове се стекоха на погребението на

...
Десетки роднини, близки и фенове се стекоха на погребението на
Коментари Харесай

Десетки се стекоха на погребението на ослепителната Мис Сърбия СНИМКИ

Десетки родственици, близки и почитатели се стекоха на погребението на Мис Сърбия. 33-годишната Диана Милойкович си отиде, откакто загуби борбата с рака.

Огромни опашки от хора, искащи да си вземат последно довиждане с нея се извиха чак до края на градското гробище в Чуприя, написа Blic.rs.



Изданието разказва по какъв начин хора от всевъзможни възрасти прииждали, с цел да могат да отдадат респект на младата жена, която всички разказват като необикновено надарена и цялостна с сила.

"Не можем да повярваме, че към този момент я няма. Тя беше извънредно добър човек и имаше данни за актриса, искаше да играе на сцена. Бори се доста самоуверено с заболяването, само че загуби ", споделя другар на умрялата миска.

Диана Милойкович става Мис Сърбия през 2009 година. През 2014 година печели купата Мис Европа и Мис спорт.



През последните години хубавицата дава препоръки на хора, заболели като нея и твърди, че човек постоянно може да се оправи, стига да желае това задоволително мощно. За страдание думите й не се оказват истина.



Близки на Диана настояват, че тя се сринала след раздялата с приятеля си Стефан Карич. Днес той е безутешен.

"Обичах Диана като Бог, от момента, в който я видях, се влюбих, тя беше моята най-голяма обич, желаех я с всичките и дефекти даже! Исках да се оженим и да имаме доста деца. Никога не съм мислил, че ще се разделим поради такава нелепост ", твърди Стефан Карич, някогашен другар Диана Милович.
Диана и Стефан се разделят през май 2017 година, когато тя схваща, че той й е изневерил.



Тогава Стефан отхвърля до последно и даже и написа: "Няма да ти кажа доста, Ще кажа единствено, че в никакъв случай не съм изневерявал в живота си! Твоя работа е да повярваш, само че аз в никакъв случай не съм спирал да те обичам! "

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР