Десетки жители на Горна Оряховица и региона се включиха в

...
Десетки жители на Горна Оряховица и региона се включиха в
Коментари Харесай

Благотворителен базар в Горна Оряховица в помощ на семейства в затруднение за учебната годна

Десетки поданици на Горна Оряховица и района се включиха в благотворителен базар, който се организира в двора на църквата „ Свети три светители “. Инициативата е за подкрепяне на фамилии в усложнение за образователната година и в поддръжка на деца в риск от Стражица.

Ученически принадлежности, облекла, сувенири, играчки и книги продават благотворително дамите от комитета „ Свети Мина “ в Горна Оряховица. За идеята да бъдат подкрепени нуждаещи се деца в навечерието на 15 септември Бранислава Йович съобщи: 

„ Ще ги подсигурим с всички училищен принадлежности и облекла, които им трябват в този момент за образователната година. Не е въпросът единствено финансово да дадем някакви пари някъде, а въпросът е да имаме моралната поддръжка “. 

Мнозина се включиха в благотворителния базар в двора на храма „ Свети три светители “: 

„ Хората сме на тази земя, с цел да даваме обич и да си оказваме помощ взаимно. Изключително благородна и прелестна самодейност от тяхна страна. Да учим децата си на щедрост и би трябвало да ги учим, че би трябвало да оказваме помощ на всички нуждаещи се “, уточни Дарина Узунова. 

„ И в последна сметка всички би трябвало да бъдем положителни. Като зная тези хора какъв брой доста сърце влагат във всичко, което вършат, си заслужава човек да пристигна тук и да си купи нещо, би трябвало да оказваме помощ кой както може “, сподели Боряна Цветкова. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР