Десетки граждани излязоха пред МВР със запалени свещи в памет

...
Десетки граждани излязоха пред МВР със запалени свещи в памет
Коментари Харесай

Десетки на бдение в памет на убития Нав

Десетки жители излязоха пред Министерство на вътрешните работи със запалени свещи в памет на убития психолог Иван Владимиров - Нав, оповестява " Дневник ". 

Събитието “Да запалителен свещ за Нав ” бе проведено в обществената мрежа “Фейсбук ” за часове през днешния ден. “Елате в 18 часа пред Министерство на вътрешните работи на 6-ти септември и Гурко със свещ в ръка... Защото това е геноцид, тъй като това е изтребване ”, приканват уредниците.

Иван Владимиров бе прострелян смъртоносно късно вечерта на 8 февруари, а за убийството е упрекнат негов комшия. Мъжът е арестуван, а хипотетичното оръжие на закононарушението е конфискувано. Непосредствено след новината за убийството стана известно, че заподозряният е имал влошени връзки със съседите си. Разбра се за подавани в полицията тъжби, които обаче не са довели до позволение на споровете.

Преди по-малко от три месеца самият Иван Владимиров гостува в предаването на Би Ти Ви " Преди обед ", където описа за връзките със своя комшия. " Ходих доста пъти в полицията. Казват, че нищо не може да се направи. А това е някогашен служител на реда, който най-вероятно има и оръжие и аз също не знам дали на следващия ден няма да съм следващия случай на убит, просто тъй като на него му е превъртяло ", споделя тогава психологът.

Снимка: " Дневник "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР