Депутатите се събраха за последен работен ден. БСП влязоха в

...
Депутатите се събраха за последен работен ден. БСП влязоха в
Коментари Харесай

Сериозен спор за руската ваксина срещу коронавируса в парламента

Депутатите се събраха за финален работен ден. Българска социалистическа партия влязоха в зала, като само Движение за права и свободи останаха правилни на традицията да не обезпечават кворум.
След вчерашните разногласия в здравна комисия за съветската ваксина дали е " Спутник V " (ви) или " Спутник " V (5) през днешния ден шефката на здравната комисия склони на тезата на алените, че е вторият вид.
Парламентът влезе в спор дали да задължи кабинета да договаря за импорт на съветската ваксина .
 Проф. Георги Михайлов: Качествата на съветската ваксина са доста положителни съгласно най-голямото здравно списание в света Проф. Георги Михайлов: Качествата на съветската ваксина са доста положителни съгласно най-голямото здравно списание в света
„ Всяка страна в условия на изключително законодателство може да подписа контракти с производители на други ваксини при липса на възм...
Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Михайлов посочи от трибуната забавените доставки на ваксини и терзанията на партията за здравето на българските жители.
Призовавам всички вас към разсъдък, настоя аленият народен представител.
Нигяр Джафер от Движение за права и свободи пък подлага на критика днешната еманация на политическото надцакване .
Калин Поповски от Вътрешна македонска революционна организация, който през вчерашния ден изиска да желаяме от Русия занимателните от Европейски Съюз количества ваксини, през днешния ден разгласи, че групировката ще поддържа решението на здравна комисия да търсим способи за импорт на ваксини от трети страни.
 Нинова с рецензии към държавното управление поради имунизацията, предложи диалози за внасяне на Спутник Нинова с рецензии към държавното управление поради имунизацията, предложи диалози за внасяне на Спутник
Българска социалистическа партия ще внесе в Народното събрание предложение, с което държавното управление да стартира двустранни диалози за доставка на съветската ваксина " Спутник V...
, съобщи от своя страна депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев. Той посочи, че самият Орбан се имунизира с китайска ваксина. Сърбите, друга страна, която се ваксинираше със " Спутник 5 ", самите прекратиха имунизацията заради липса на доставки.
Продължават с китайска ваксина. Вие не желаете китайска ваксина. Ако може да изтъквам самия шеф на Руския фонд за директни вложения, който дава отговор за износа на тази ваксина, сподели: " Европа може да получи 50 млн. дози, просто преди юни нямаме потенциал да ги произведем ", добави още Христо Гаджев.
Припомняме, че предходната седмица водачът на Българска социалистическа партия Корнелия.
Вчера здравната комисия редактира съществено текста, импортиран от Българска социалистическа партия като предложение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР