Депутатите от ВМРО се разграничиха от изказванията на колегите и

...
Депутатите от ВМРО се разграничиха от изказванията на колегите и
Коментари Харесай

ВМРО се разграничиха от изказванията на НФСБ за майките на деца с увреждания

Депутатите от Вътрешна македонска революционна организация се разграничиха от изявленията на сътрудниците и сътрудниците им от НФСБ по адрес на майките на деца с увреждания.

"Аз персонално се диференцирам от подобен вид изявления, както и моите сътрудници. Това не са мои думи и аз не желая да нося отговорност за тях. Вярвам мощно, че не би могла да бъде позиция на моята партия. Всеки има право да стачкува за каквото реши в страната, това е народна власт, само че когато по някакъв метод се опитваш да унизяваш хората с увреждания, техните фамилии, това изрично не може да е моя позиция ", съобщи пред камерата на Канал 3 депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

По-рано Сиди написа прочувствен пост във Facebook, където съобщи, че е "ужасно да нападаш майките на деца, които ориста е ощетила по този начин грубо ".

"Животът на тези фамилии е задоволително тежък, с цел да бъдат подлагани на спомагателни унижения. Ние от Вътрешна македонска революционна организация дълго работихме с Национално представителните организации на хората с увреждания, с цел да намерим най – допустимия вид за работеща промяна, с цел да помогнем на всички в неравностойно състояние да водят заслужен и пълностоен живот ", е мнението на депутата от партията на Каракачанов.

Сиди показва и огорчението си, че медиите, оповестявайки абсурда, не са прецизирали, че става дума за "фронтоваци ", а са употребявали общото разбиране "патриоти ", с което назовават депутатите от трите партии в обединението Оперативна програма.

В Народното събрание тематиката разяснява и министърът на защитата Красимир Каракачанов, който е и водач на Вътрешна македонска революционна организация. "Ако някой не може да се показва вярно и не го схващат непрекъснато, по-добре да не се показва ", сбит бе той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР