Депутати от политическа партия ГЕРБ и симпатизанти са се събрали

...
Депутати от политическа партия ГЕРБ и симпатизанти са се събрали
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ бранят Борисов като Мариупол

Депутати от политическа партия ГЕРБ и симпатизанти са се събрали в Банкя, с цел да бранят Бойко Борисов, който се намира в къщата си, по този начин както украинците бранят Мариупол от съветските нашественици.

Зам.-председателят на парламентарната група Тома Биков сподели, че знаят като информация единствено това, което излиза от Министерство на вътрешните работи. " С изключение на това, че у упоменатите фигури на ГЕРБ (бел.ред. - Севдалина Арнаудова, Владислав Горанов и Менда Стоянова) в тях протича обиск. Това е началото на края на това ръководство, ние ще предприемем всички дейности, споделям го на Бойко Рашков, това държавно управление да бъде свалено час по-скоро, сподели Биков.

Никола Николов от пресцентъра на ГЕРБ сподели, че Борисов и другите лица от ГЕРБ не са арестувани. " Шокиран съм, че полицията оповестява за арестувани преди той да е задържа ", сподели той.

Борисов се намира в дома си, където са влезнали към 20:00 часа - десетина цивилни индивида, никой не знае какви са. Няма пояснения, идват и стартират да вършат наложителен обиск, уточни Николов. Няма заповед и прокурорско позволение, господин Менко Менков, който е бранител на Борисов не е позволен да влезе при него, оповести ПР-ът.

Очаквайте детайлности.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР