Депутатътот БСП Таско не казва, че това е вярно, но

...
Депутатътот БСП Таско не казва, че това е вярно, но
Коментари Харесай

Фалшива новина: Ерменков дари разузнавач № 1 с втори братовчед - премиер!

Депутатътот Българска социалистическа партия Таско не споделя, че това е правилно, само че желае Борисов да го отхвърли. Пусна го по уеб страниците и до момента в който се появи опровержението, току виж двамата генерали се сродили

Престрелките за братовчедите, братята и кумовете сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ ненадейно и по смешен метод уцелиха шефа на българското разузнаване.

Храбрият червен народен представител Таско Ерменков, заел се да брани фамилната престъпна сага на сътрудника си Георги Стоилов, зададе въпрос в коридорите на Народното събрание дали пък инцидентно военачалник Драгомир Димитров не бил втори братовчед на премиера Бойко Борисов. Не че това имало някаква връзка с ареста в Русе на брата на Стоилов.

По този метод шпионинът Ерменков, който е на загадка депутатска задача, сподели неповторимо умеене да усуче една явно подправена вест, само че по този начин, че тя да гръмне в уеб страниците минути по-късно.

" Не споделям правилно или не, желая единствено да попитате Бойко Борисов, дано да отговори - може пък да не е правилно ". Това е точният откъс на господин Ерменков. Какво се схваща от този поток от думи? Че депутатът от Българска социалистическа партия не знае дали слухът за новия втори братовчед на премиера е правилен, само че чака той - министър председателят да го отхвърли. А до момента в който го отхвърли - може пък и шефът на разузнаването и министър-председателят да се сродят.

" 24 часа " попита военачалник Димитров, който явно с подигравка приемаше поздравления за новия си втори братовчед, прав ли е Ерменков.

" Развеселихте ме! Някак и географски няма по какъв начин да съм втори братовчед - аз съм роден в Павликенско, а господин Борисов на 240 километра по-далеч - в Банкя. Моите родственици са в Павликени и Велико Търново. "

Колеги на генерала, чиято кариера стартира преди години във великотърновската полиция, се пошегуваха след подправената вест за новия роднина на Драгомир Димитров, че ще изпратят на Таско Ерменков родословното дърво на шпионин N 1. Поне в службите ни събирали достоверна информация, за разлика от Народното събрание. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР