Депутатът Радостин Василев обяви, че заплахите срещу него са във

...
Депутатът Радостин Василев обяви, че заплахите срещу него са във
Коментари Харесай

Радостин Василев обяви, че не е бил заплашван от Кирил Петков и Асен Василев

Депутатът Радостин Василев разгласи, че заканите против него са по отношение на дейностите му към разпространението на записа от Националния съвет на " Продължаваме промяната ". Те обаче не са пристигнали от водачите на партията Кирил Петков и Асен Василев.

В понеделник прокуратурата задвижи, упражнена по отношение на Радостин Василев. Към момента не е ясно кой го е притискал и по какъв мотив, а единствено че той е свидетелствал, че е " бил заставен да извърши нещо срещу волята си, като за задачата е използвано заплашване " - това, по думите му, се е случило на 25 май.

Василев отхвърли да даде детайлности към случилото се, като се аргументира, че не желае да пречи на настоящото следствие.

" Не съм принуждаван за нищо от никого. Пуснал съм (записа) с ясното схващане и предпочитание да покажа на обществото какво следва. Нито съм принуждаван да пущам, нито да не пущам. Аз съм заплашван поради дейностите ми, откакто разгласих конференция и след това, откакто пуснах записа ", сподели депутатът пред публицисти.

Във вторник съпредседателят на " Продължаваме промяната " в прокуратурата по производството за насила, само че в качеството си на очевидец.

Той посочи, че не се срами от постъпката си, защото е направил нещо, което " никой различен български политик " досега не е правил.

" Това провокира не да хвърлим камъче в блатото, а напряко да вкараме екскаватор в блатото и да го изринем, с цел да забележим същинското лице на българската политика ", добави Василев.

Народният представител дефинира като " неистина " догатките, че президентът Румен Радев може да стои зад публикуването на записите.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР