Депутатът от ДБ попита защо на границата се изпращат неопитни

...
Депутатът от ДБ попита защо на границата се изпращат неопитни
Коментари Харесай

Иванов: Остава усещането, че МВР покровителства каналджийски потоци

Депутатът от Демократична България попита за какво на границата се изпращат неопитни служители на реда
Компрометираната железна ограда на границата, построена при управлението на ГЕРБ, бетонира каналджийството и корупцията. Ако има същинска бариера пред мигрантския поток, това са разпоредбите на правовата страна. У нас обаче остава чувството, че в Министерство на вътрешните работи се покровителстват каналджийски потоци. Това разяснява в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Йордан Иванов от „ Демократична България “.

Той попита за какво на границата се изпращат неопитни и млади служители на реда.

„ Все още нямаме покана от ГЕРБ за диалози и не сме взели решение дали ще участваме в такива. От тях нищо не чакаме “, акцентира депутатът. 

По думите му концепцията на срещите с президента е да се търси консенсус по значимите тематики в страната. „ Кризата би трябвало да се употребява като опция за внезапно израстване на страната. Призоваваме да се търси обединяване към значимите за нас тематики за съставяне на ръководство “, съобщи той.

Относно повредата във ВЕЦ „ Цанков камък “ Иванов означи, че не е станало ясно нито за какво не е била оповестена, нито по кое време централата ще бъде пусната в употреба. „ Дават се условни дати, които не ни задоволяват. НЕК не споделя какъв брой ще коства ремонтът и кой е виновен за повредата. Ще отправим запитване до енергийния министър. Освен това, сензорите в напорния тръбопровод не работят и това е известно от години “, разкри Йордан Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР