Денят на влюбените – най-красивият или най-абсурдният празник!? Красив, защото

...
Денят на влюбените – най-красивият или най-абсурдният празник!? Красив, защото
Коментари Харесай

10 въздействащи снимки на хора, показващи любовта си на обществени места

Денят на влюбените – най-красивият или най-абсурдният празник!? Красив, тъй като да си влюбен е прелестно, неуместен, тъй като обичта към някого не може да се вмести в границите на един ден. Разбира се, концепцията на празника е да означи любовта, само че, сякаш множеството хора го схващат първосигнално. „ Хм, Св. Валентин наближава – би трябвало да купя нещо на приятелката си! “

И на всички места стартира нашествието: магазините са украсени с червени сърчица, облъчват те се с реклами за сантиментален уикенд, цените в цветарските магазини внезапно скачат… и ти започваш, колкото и да се противиш първоначално, да следваш това, с което те облъчват. Купуваш подарък, запазваш места в безценен ресторант… И по-късно отдъхваш, до идващия безразсъден празник.

„ Любовта е една душа в две тела “, споделя Аристотел още в древността и заради това 14 февруари за нас е следващият ден обич, такава каквато раздаваме или се опитваме да раздаваме, през останалите 364 дни в годината. Нищо особено, споделен миг с обичания човек.

Сайтът BoredPanda разгласява завладяващи фотографии, правени от Mikael Theimer из улиците на Монреал и Париж. Фотографии на влюбени хора, показващи обичта си един към различен. Ние подбрахме най-въздействащите 10 от тях. Насладете им се и дано бъде обич! А за всичко останало има вино.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР