Денков: Не е приемливо България да бъде третирана различно за

...
Денков: Не е приемливо България да бъде третирана различно за
Коментари Харесай

Денков: Не е приемливо България да бъде третирана различно за Шенген


Денков: Не е задоволително България да бъде третирана друго за Шенген. Според него няма по какъв начин президентът да има справедлив взор за измененията в Конституцията.
.

„ Намираме се в развой на договаряния, това, което виждаме през днешния ден, е позиция на Австрия в хода на тези договаряния. Има време, с цел да забележим по какъв начин ще наподобява крайният резултат. Следващите дни и седмици всичко ще бъде на масата и ще се договаря ”, съобщи Денков.

Според него има потребност от смяна в Конституцията поради правосъдната промяна и поради времената, в които се е оказало, че можем да имаме служебно държавно управление без парламентарен надзор. По думите му президентът е заинтригувано лице и няма по какъв начин да има справедлив взор по този развой.

Премиерът разяснява и идната ротация: „ Мария Габриел ще бъде идващият министър председател, аз ще остана идващият вицепремиер ”, сподели той.

„ Когато преговаряхме, ние преговаряхме с ГЕРБ, тогава се появи Движение за права и свободи при разискване на нуждата от 2/3 за промени в Конституцията и за някои от регулаторите ”, добави министър председателят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР