Демократична България има желание да води разговори за съставяне на

...
Демократична България има желание да води разговори за съставяне на
Коментари Харесай

ДБ остава на линия за разговори, но мандат в ръцете на БСП е проблем

" Демократична България " има предпочитание да води диалози за сформиране на кабинет, само че дефинитивно решение ще вземе, откакто е явен министър председателят от страна на Политическа партия . Това стана ясно от думите в коридорите на Народното събрание на Христо Иванов.

За неговата групировка третият мандат ще се преглежда като продължение на първия и той ще бъде общ мандат. Окончателно решение ще пристигна и откакто има поддръжка за управническата стратегия. Оставаме на линия за диалози, сподели той.

За Демократична България изборът на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ е рационален . Основният проблем е в връзките сред Политическа партия и Има Такъв Народ, разяснява Иванов. Мандатоносителят трябвало да откри метод да ги спогоди, по думите му. Проблем за Демократична България е, че мандатът е в Българска социалистическа партия. Затова е значимо мандатът да е антикризисен и общ. Няма да се одобри в случай че левите употребяват мандата за политически цели. Участието на Демократична България в диалози нищо не означавало, стана ясно от коментара му.

Той прикани левицата за оптималната индиферентност . Няма проблем, съгласно Христо Иванов, Асен Василев да е министър председателят. Ако има здрав разсъдък и сдържаност можем да поемем отговорност за страната, посочи той.
 Експедитивен диалог на Асен Василев с Българска социалистическа партия
Експедитивен диалог на Асен Василев с Българска социалистическа партия

Започнаха договарянията за кабинет с третия мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР