Деми Ловато казва, че се чувства „най-уверена“ по време на секс

...
Деми Ловато издаде сингъл през 2015 г., озаглавен Confident“, а
Коментари Харесай

Деми Ловато издаде сингъл през 2015 г., озаглавен „Confident“, а сега певицата говори за това, което най-много ги кара да се чувстват така.

Ловато, която използва местоименията тя/те, се появи в наскоро пуснат епизод от две части на подкаста „LadyGang“ и стана лично.

„Чувствам се най-уверен, когато правя секс“, казаха те. „„Защото си толкова присъстващ, че не мислиш за това какво всъщност е… какво замъглява преценката ти през останалата част от деня. Или поне при мен е така. Не е така за всички."

Новият албум на Ловато "Revamped" преработва някои от нейните песни като рок мелодии.

Правенето на новите версии беше предизвикателство, каза Ловато.

„Толкова искам да е перфектно“, казаха те. „Винаги съм бил перфекционист.“

На въпрос дали някога са се чувствали неуверени, докато изпълняват „Confident“, Ловато отговори, като каза: „Напълно. Толкова съм човек, когато става въпрос за това.

„Бях много открита за борбите си, като например справяне с хранително разстройство в миналото“, каза Ловато. „Да бъдеш на сцената, когато имаш лош имидж на тялото, е най-лошото чувство.“

Домакините на подкаста разсмяха Ловато, когато разкриха, че са използвали версия с подобен звук на песента „Confident“ за техния подкаст, защото не можеха да си позволят да изберат истинската й песен.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР