Делото за бой за паркомясто на Алек Болдуин трая 1

...
Делото за бой за паркомясто на Алек Болдуин трая 1
Коментари Харесай

Делото за бой за паркомясто на Алек Болдуин трая 1 минута

Делото за пердах за паркомясто на Алек Болдуин търпя 1 минута
Американският артист Алек Болдуин, фамозен със своите пародии на президента Доналд Тръмп в телевизионната стратегия Saturday Night Live, е упрекнат в опит за нахлуване поради пердах за паркомясто, заяви телевизия Ен Би Си.

Заседанието на съда в Манхатън продължи по-малко от 1 минута. Прочетоха обвиняването на артиста и му позволиха да остане на независимост. Обвинението декларира в правосъдните материали, че Болдуин е признал при полицейския разпит, че са му „ откраднали мястото за паркиране “ и че той е „ блъснал индивида “, който е направил това.

Адвокатът на артиста Алън Абрамсон отхвърля обвиняванията по адрес на неговия клиент. „ Болдуин не е направил никакво закононарушение. Убедени сме, че делото ще бъде урегулирано в съда незабавно, откакто завърши изцяло следствието “, сподели той.

Актьорът беше задържан на 2 ноември след случай в една от тесните улички на Манхатън, където даже в почивен ден мъчно може да се откри място за паркиране. Той си харесал преди малко освободило се място за паркиране, само че бил изпреварен от 49-годишен водач. Болдуин не съумял да овладее страстите си и употребявал мощ. Потърпевшият е признат в болница.

Актьорът не за пръв път нарушава закона и демонстрира неучтивост. През 2004 година в Ню Йорк той бе задържан за погрешно шофиране на мотор в еднопосочна улица и повишение на тона на служител на реда.

През септември 2017 година Алек Болдуин бе награден с най-престижната телевизионна премия „ Еми “ за най-хубава поддържаща мъжка роля в комедийната стратегия Saturday Night Live. Той е извършил над 80 функции в киното и малкия екран. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР