Делото идва на фона на ескалиращите атаки от съюзници на

...
Делото идва на фона на ескалиращите атаки от съюзници на
Коментари Харесай

Тръмп съди бившия си адвокат за $500 милиона

Делото идва на фона на ескалиращите офанзиви от съдружници на Тръмп против Коен, защото юристът е основен очевидец в следствието против някогашния президент, упрекнат предходната седмица от прокуратурата в Манхатън в измами и секрети заплащания към порнозвезда. Чрез своя представител Майкъл Коен изрече пред Военновъздушни сили догатката си, че делото против Тръмп ще се провали.

Съдебният иск, заведен от Тръмп във федералния съд във Флорида, упреква Коен и в " неправилни, егоистични и злонамерени изказвания по отношение на някогашния му клиент, членовете на фамилията му и бизнеса му ".

Коен работи като юрист на Тръмп повече от десетилетие и постоянно е описван като медиатор на някогашния президент. След изборите през 2016 година обаче, сред двамата се развихрят съществени разногласия във връзка следствия против няколко от помощниците на Тръмп.

През 2018 година Коен е наказан на три години затвор и санкция, откакто се призна за отговорен по обвинявания в машинация и нарушавания във финансирането на предизборната президентска...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР