Дежурната част на сектора получи сигнал за лице, което е

...
Дежурната част на сектора получи сигнал за лице, което е
Коментари Харесай

Истински екшън е било задържането на забилия се в КАТ-Пловдив шофьор


Дежурната част на бранша получи сигнал за лице, което е в несъответстващо положение и със необичайно държание. След осъществени информации, бе открито, че лицето е с отнета шофьорска брошура. Беше ни даден номера на автомобила и информация за местонахождението му. Изчакахме към 10 минути. Лицето с автомобила напусна бранша. При нашата поява, аз потеглих да го спирам със „ Стоп “ палка. Той спря на към 15 метра от нас. Отвори си багажника и стартира да се прави, че търси нещо. Придвижих се пешком до него, желаех му документите. Той стартира с нападателно и нервно държание. Помолих го да даде документите още веднъж. Той отхвърли, стартира да нервничи. Влезе в колата. Прецених, че ще е добре да му извадя ключовете от автомобила, с цел да не стане пакост. В момента, в който желаех да отворя вратата, той се заключи вътре и автомобилът потегли безусловно през краката ми на заден ход. Това описа един от служителите на реда, който е взел участие директно в задържането на дрогирания водач, който се заби в КАТ-Пловдив.

" Включи първа и потегли против нас. Прецени, че не е доста редно да се блъсне в нас и сви във входа, от който излезе. Последваха няколко гневни обиколки, мина откъм гърба. Блъсна се в колона, мина около колите и хората и отново потегли против нас. В последния миг затворихме изхода, сложихме колата косо, с цел да не излезе.Той зави вляво и потегли към входа. Там имаше много хора. Те избягаха по тротоарите, другояче можеше да има и съдбовни последици. Насочи автомобила сред бетонните саксии. Удари се в тях. Аз бягах след него. Пробвах да счупя стъклото със служебното си оръжие. Няма по какъв начин да спреш автомобил, който върви против теб, и щях да изстрелвам в гумите. Пробвах да счупя стъклото със служебния си револвер. Ударих го два пъти, само че то се оказа много крепко. Взех камък и с него счупих стъклото. Извадих лидера. Обезвредихме го. Сложих му белезници. Точно такова задържане ми се случва за пръв път. В подобен миг решенията се взимат мъчно. Поведението му беше много несъответстващо. Каза, че ние му проваляме живота. Помоли да създадем някакъв компромис и да го оставим да си иде. Започна да крещи и да се изнервя ", добави той.

След задържането на несъответстващия лидер, хората са приветствали служителите на реда. Пробата му е посочила наличие на амфетамин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР