Дефанзивният полузащитник Неманя Матич заяви, че атмосферата в съблекалнята на

...
Дефанзивният полузащитник Неманя Матич заяви, че атмосферата в съблекалнята на
Коментари Харесай

Матич призна: Атмосферата в съблекалнята не е фантастична

Дефанзивният полузащитник Неманя Матич съобщи, че атмосферата в съблекалнята на отбора не е най-хубавата заради резултатите на отбора и позицията в класирането във Висшата лига. “Червените дяволи” заемат шестата позиция в шампионата с 50 точки, което е на 4 от Арсенал, който пък заема четвъртата позиция, даваща право на присъединяване в Шампионската лига следващата година.

"Атмосферата? Тя зависи от резултатите. Когато побеждаваш, нещата са добре и всички са щастливи. Както е ясно на всички, ние не сме в най-хубавата позиция в клсирането и атмосферата не е фантастична, само че би трябвало да останем положителни до края и да имаме вяра, че ще се класираме в топ 4. Атмосферата в съблекалнята зависи от това. Ако се класираме там, то това ще е добре за нас. Не мога да кажа, че ще сме щастливи, само че ще е сме удовлетворени. Ако не го реализираме, ще е доста тъжно в съблекалнята”, съобщи сърбинът.

След това Матич разяснява и краткотрайния управител на отбора Ралф Рангник, като съгласно него той прави най-хубавото, на което е кадърен.

“Той пробва да направи най-хубавото, на което е кадърен, а ние опитваме да следваме концепциите му. В края на сезона ще забележим къде сме в класирането и тогава ще приказваме още веднъж. В момента мога да кажа единствено, че и ние, и Ралф и неговият щаб даваме най-хубавото от себе си”, разяснява полузащитникът пред “Толкспорт”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР